jfk Napisano 12 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2010 Jak w temacie - poszukuję porządnego krawca męskiego w Krakowie. Mam do wykonania dość sporo nietrudnych operacji (skrócenie rękawów w marynarce, trochę zwężeń w ramionach, mankiety w spodniach, zwężenie/poszerzenie pasa spodni, etc.), także nie musi to być ultra wirtuoz, co to skraca spodnie dla całego Mediolanu, po dwa tysiące od sztuki... ale miło by było, gdyby był to po prostu solidny, dobry rzemieślnik, z jakimś pojęciem o męskiej eleganckiej odzieży. Jakieś wskazówki? Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunka Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2010 dopiero teraz odpowiadam ale być może informacja się przyda na przyszłość ... solidnego krawca jakiego szukasz mogę polecić na ul. Garncarskiej w Krakowie Pracownia Krawiecka Robert Badura , specjalizuje się głównie w krawiectwie męskim. Z tego co wiem w Krakowie jest od niedawna, ale już dużo lat pracuje w zawodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
youngkoellner Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Tadeusz Górka, ul. Kremerowska 7 (w okolicach Karmelickiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2010 Jakie to "półki cenowe"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
youngkoellner Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2010 Dziś odebrałem właśnie marynarkę od p. Górki. Cena za usługę to ok. 1000zł. Doliczyć należy oczywiście materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gribojedow Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2010 Wstawiaj zdjęcia szybciutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2010 Ja też z niecierpliwością czekam na zdjęcia efektów i szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Czy orientuje się ktoś, jakie są przedziały cenowe u Pana Badury na ul. garncarskiej w Krakowie? Chodzi mi o pewne przeróbki przy marynarce: zwężenie, skrócenie rękawów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Czy orientuje się ktoś, jakie są przedziały cenowe u Pana Badury na ul. garncarskiej w Krakowie? Chodzi mi o pewne przeróbki przy marynarce: zwężenie, skrócenie rękawów pozdrawiam Dałem mu kiedyś cały garnitur do różnych poprawek i zażyczył sobie 250zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi