Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 21 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 Przypuszczam, że mało kto o nich słyszał, dlatego postanowiłem podzielić się na forum inną marką odzieżową pokroju Luxire. Collaro to jedna z całkiem niedawno powstałych marek oferujących odzież MTM. Trafiłem na nich przez Instagrama ok. 1,5 roku temu, a zwrócili moją uwagę bardzo udanymi realizacjami dla swoich pierwszych klientów. Aktualną ofertę i wszelkie inne potrzebne informacje można znaleźć na ich - swoją drogą bardzo dobrze przemyślanej - stronie internetowej - https://collaro.co/ Lubię poszukiwać nowych marek i zamówiłem na próbę spodnie (z opcją pary próbnej do oceny potrzebnych modyfikacji). Próbna para leżała już zaskakująco dobrze, w finalnej zostały wprowadzone potrzebne poprawki po konsultacji zdjęciowej: Efekt końcowy był na tyle dobry, że od razu zamówiłem kolejną parę, żeby jeszcze bardziej dopracować krój: Po dwóch parach uzyskałem lepsze dopasowanie, niż po 6 od Luxire. Jeśli ktoś ma problem ze znalezieniem spodni z wieszaka to polecam spróbować. 14 5 Cytuj
Velahrn Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 Bardzo podobają mi się te spodnie! Cytuj
blekit Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2021 @Wodzu- pamiętasz jak wyglądały sprawy dodatkowych opłat (cło, podatki, etc.)? Cytuj
Wodzu Opublikowano 27 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2021 6 godzin temu, blekit napisał: @Wodzu- pamiętasz jak wyglądały sprawy dodatkowych opłat (cło, podatki, etc.)? Są naliczane, tzn. po dotarciu przesyłki do krajowego oddziału Fedex otrzymuje się maila z formularzem, w którym należy zadeklarować wartość i zawartość. Następnie odpowiednia kwota powinna być pobrana przez kuriera podczas dostawy. 1 Cytuj
Mario_sochy Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2021 Możesz powiedzieć jaki jest czas oczekiwania? Cytuj
Wodzu Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2021 @Mario_sochy,oczywiście - na spodnie czekałem zwykle ok. 3 tygodnie. Cytuj
void Opublikowano 26 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2025 Zajrzałem na stronę Collaro, by zobaczyć jak wygląda zamawianie u nich polo z długim rękawem. 150USD na początek jest w porządku. Gorzej sprawa wygląda gdy do tego należy dorzucić 25USD za przesyłkę do Polski, a potem VAT 23%, więc na koniec wychodzi 215USD. Jeśli dobrze liczę, to zamawianie tam koszul i polówek wydaje się słabym interesem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi