Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 21 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2021 Przypuszczam, że mało kto o nich słyszał, dlatego postanowiłem podzielić się na forum inną marką odzieżową pokroju Luxire. Collaro to jedna z całkiem niedawno powstałych marek oferujących odzież MTM. Trafiłem na nich przez Instagrama ok. 1,5 roku temu, a zwrócili moją uwagę bardzo udanymi realizacjami dla swoich pierwszych klientów. Aktualną ofertę i wszelkie inne potrzebne informacje można znaleźć na ich - swoją drogą bardzo dobrze przemyślanej - stronie internetowej - https://collaro.co/ Lubię poszukiwać nowych marek i zamówiłem na próbę spodnie (z opcją pary próbnej do oceny potrzebnych modyfikacji). Próbna para leżała już zaskakująco dobrze, w finalnej zostały wprowadzone potrzebne poprawki po konsultacji zdjęciowej: Efekt końcowy był na tyle dobry, że od razu zamówiłem kolejną parę, żeby jeszcze bardziej dopracować krój: Po dwóch parach uzyskałem lepsze dopasowanie, niż po 6 od Luxire. Jeśli ktoś ma problem ze znalezieniem spodni z wieszaka to polecam spróbować. 14 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 21 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2021 Bardzo podobają mi się te spodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2021 @Wodzu- pamiętasz jak wyglądały sprawy dodatkowych opłat (cło, podatki, etc.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 27 Październik 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2021 6 godzin temu, blekit napisał: @Wodzu- pamiętasz jak wyglądały sprawy dodatkowych opłat (cło, podatki, etc.)? Są naliczane, tzn. po dotarciu przesyłki do krajowego oddziału Fedex otrzymuje się maila z formularzem, w którym należy zadeklarować wartość i zawartość. Następnie odpowiednia kwota powinna być pobrana przez kuriera podczas dostawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 20 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2021 Możesz powiedzieć jaki jest czas oczekiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 20 Grudzień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2021 @Mario_sochy,oczywiście - na spodnie czekałem zwykle ok. 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi