Piotr B Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2020 Gdyby ktoś szukał informacji na forum o tym producencie. Zamówiłem kiedyś 2 pary przy okazji większego zamówienia z UK crockettów. Jakościowo bardzo słabo, skóra korygowana na poziomie gino rossi lub nawet gorzej, dość nieprecyzyjne wykonanie. Kilka dni temu ponowiłem próbę przy okazji kolejnego zamówienia i jakość w innych modelach PS także pozostawia wiele do życzenia. Nie pisałbym o tej marce, gdyby ceny jej butów nie oscylowały w granicach 350-200 funtów i nie były sprzedawane przez sklepy oferujące sprawdzonych brytyjskich producentów. 3 Cytuj
mayor Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 Paul Smith nie jest i nigdy nie był producentem obuwia,( podobnie zresztą jak: odzieży,mebli, samochodów Mini Cooper You name it)..PS to designer i cena jaką się płaci za wyroby sygnowane jego nazwiskiem to jest podatek za jego talent i nie ma nic wspólnego z jakością. Cytuj
De Lasalle Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 Przewartościowany to chyba jednak nieprawidłowe określenie w tym kontekście. Cytuj
Piotr B Opublikowano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2020 @mayor Uzupełnię jeszcze, że buty PS od pierwszego włożenia wyglądają bardzo słabo dla obserwatora z boku i takiego nieprzywiązującego wagi do butów i nieznającego się na nich. Dziś ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem je w Vitkacu na poziomie -1. Na początku w ogóle nie myślałem, że to buty PS. Wziąłem je do ręki z powodu tego jak bardzo niekorzystnie wyglądały w otoczeniu wszystkich innych tam par, nawet w porównaniu do najtańszych i przecenionych Bally lub Armaniego. @De Lasalle Nie posługuje się polskim na co dzień. Korzystałem z rozumienia tego określenia w znaczeniu podobnym do spółka przewartościowana. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi