Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

Wola Park, Tommy Hilfiger - chino przecenione z 450 złotych na 225, za tę kasę moim zdaniem warto - przyjemna bawełna, dość wąskie ale nie rajtuzy, interesujące kolory (beż, błękit, czerwień, zieleń), popularne rozmiary wczoraj jeszcze dostępne. Nie oparłem się urokowi zielonych :D .

Generalnie teraz w Wółczance sporo wyprzedaży, także w sklepie internetowym. Bardzo dużym plusem jest to, iż zamówiony towar ze sklepu internetowego, w razie gdyby nam nie pasował można zwrócić w dowolnym salonie, nie trzeba odsyłać pocztą do sklepu internetowego.

Nie wiem, na razie nie praktykowałem ale pewnie jest tak jak mówisz. Na minus na pewno można dodać to, że zdjęcia na stronie nie oddają wyglądu rzeczywistego, bo ostatnio miałem taki przypadek przy koszuli Lamberta, na zdjęciu jaśniutki niebieski, a w rzeczywistości jednak dość ciemny (przynajmniej w odniesieniu do fotki).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.