dkengland Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Witam wszystkich (pierwszy post), Na 'naziemnej', rozpoczetej dzis, wyprzedazy Drake's krawaty stoja jeszcze troszke nizej niz online (£45) a poszetki £20. Ceny apaszek niestety nie zapamietalem ... Pozdrawiam d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 Wola Park, Tommy Hilfiger - chino przecenione z 450 złotych na 225, za tę kasę moim zdaniem warto - przyjemna bawełna, dość wąskie ale nie rajtuzy, interesujące kolory (beż, błękit, czerwień, zieleń), popularne rozmiary wczoraj jeszcze dostępne. Nie oparłem się urokowi zielonych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młodzieniec Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Do niedzieli 3 krawaty w Wólczance za 99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Generalnie teraz w Wółczance sporo wyprzedaży, także w sklepie internetowym. Bardzo dużym plusem jest to, iż zamówiony towar ze sklepu internetowego, w razie gdyby nam nie pasował można zwrócić w dowolnym salonie, nie trzeba odsyłać pocztą do sklepu internetowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 W przypadku pomyłki rozmiaru przez W., co zdarza się często, trzeba wysyłać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Nie wiem, na razie nie praktykowałem ale pewnie jest tak jak mówisz. Na minus na pewno można dodać to, że zdjęcia na stronie nie oddają wyglądu rzeczywistego, bo ostatnio miałem taki przypadek przy koszuli Lamberta, na zdjęciu jaśniutki niebieski, a w rzeczywistości jednak dość ciemny (przynajmniej w odniesieniu do fotki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 A ja z kolei mam jedną wólczankę i jednego lamberta, wólczanka wydaje mi się lepsza... Nie wiem od czego to zależy, lepiej się układa i materiał milszy w dotyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzor Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 http://www.tmlewin.co.uk cały czas są 4 koszule za 100£ a od 2 dni już 4 koszule za 90£ czyżby niebawem 5 za 100, tak jak na wiosnę ?? Mam cztery sztuki i jestem z nich bardzo zadowolony, no może nie mam dużego porównania do innych producentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viggen Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 kupowalem dzisiaj skarpetki (60% bawelna, 40% jedwab) w sklepie Willsoor w Krakowie -30% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Fajny skład - daj potem znać jak się noszą. Ja mam jedną parę czarnych z czystego jedwabiu (polski Mialanówek) na specjalne okazje. Bardzo przyjemne w użytkowaniu, ale po kilku praniach widać już pewne zużycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młodzieniec Napisano 29 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2012 Naprawdę? Mam z trzy krawaty Wólczanki (lub spółki) i bardzo sobie je chwalę, ale kupiłem je już jakiś czas temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młodzieniec Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 To może być ta różnica;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2012 http://www.barneyswarehouse.com/on/dema ... 26%20Jones http://www.barneyswarehouse.com/on/dema ... lls&sz=163 Dzięki "Put this on". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 2 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2012 Czy to już maksymalne przeceny jakich można się spodziewać po tej marce?: http://www.austinreed.co.uk/fcp/categor ... ns-jackets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 A czy są gdzieś spinki na wyprzedaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Po spinki uderz do Damiance. Sam co prawda nie noszę spinek, ale patrząc po zjawiskowych zdjęciach i opiniach użytkowników forum naprawdę warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 TM Lewin- ktoś przymierza się do zakupów? Chciałem kupić 2 koszule od nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 TM Lewin- ktoś przymierza się do zakupów? Chciałem kupić 2 koszule od nich. Napisz w odpowiednim wątku, ze organizujesz zakup to szybciej znajdziesz chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Mała podpowiedź - w tym dotyczącym koszul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 W sklepie internetowym Massimo Dutti przybyło rozmiarów i produktów w ofercie wyprzedażowej, jeśli ktoś byłby zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 TM Lewin- ktoś przymierza się do zakupów? Chciałem kupić 2 koszule od nich. Napisz w odpowiednim wątku, ze organizujesz zakup to szybciej znajdziesz chętnych No właśnie jaki to wątek/temat? nie chcę zakładać osobnego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 viewtopic.php?f=1&t=839 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2012 i jeszcze to: viewtopic.php?f=1&t=21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi