kanapa Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 Dawid Kukliński wykonał mi marynarkę z prawie najcięższego materiału jaki miał w ofercie. Założenie: - klasyczny zamiennik kurtki jesienno-wiosennej, - trwały wół roboczy do auta i pracy, - zdecydowanie nie formalny! - w razie potrzeby ciepła kamizelka pod spód, - zapięcie pod szyję. Mieszkam na Pomorzu i z uwagi na pogodę marynarka miała być zapinana pod szyją. Zapięcie jest awaryjne - nie planuję jego częstego używania. Zdjęcia są z odbioru marynarki. Robione na szybkiego Stan surowy - nie noszony więc okolice guzików powinny się dopasować. Danych odnośnie materiału nie pamietam. Macałem dostarczone próbniki i „wymacałem” jakaś angielską wełnę. Może Dawid coś napisze. http://dawidkuklinski.pl/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 Mam wrażenie, że jest za szeroko w klatce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 14 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 Tutaj z boku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 Przy możliwości zapięcia pod szyję brakuje jednak dalszych guzików, tej marynarce dobrze zrobiłoby bycie na 2,5, a nie 2 guziki. A najlepiej jeszcze zapięcie na kołnierzu, jakieś zakładki na plecach, i zrobić z tego klasyczną marynarkę na polowania, teraz się wydaje stać w bardzo niekomfortowym rozkroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 14 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 Przy możliwości zapięcia pod szyję brakuje jednak dalszych guzików, tej marynarce dobrze zrobiłoby bycie na 2,5, a nie 2 guziki. A najlepiej jeszcze zapięcie na kołnierzu, jakieś zakładki na plecach, i zrobić z tego klasyczną marynarkę na polowania, teraz się wydaje stać w bardzo niekomfortowym rozkroku. Dziękuję za przesłane uwagi - uwzględnione zostaną po „przenoszeniu” się marynarki. Może faktycznie 2.5. Marynarki myśliwskie podobają mi się ale mam awersję do osób je noszących. Ot takie zboczenie gdy na spotkaniach biznesowych potrafią się pojawić panowie w strojach mocno regionalnych - popularne zachowania u naszego zachodniego sąsiada. Nieformalność / rozkrok wynika z charakteru mojej pracy i jest celowo zamierzona. 90% czasu pracy spędzam w środowisku osób ubranych w kombinezony robocze. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 Nie podobają mi się ramiona i chyba obiektywnie nie są ładne. Wyglądają również na zbyt szerokie. Jeśli marynarka jest bez konstrukcji i oddaje linię Twoich ramion, to chyba była to nietrafiona decyzja. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 15 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2019 Marynarka jest na włosiance. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2019 Tzn. chodzi o konstrukcję ramion (wypełnienie, rodzaj wszycia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi