domgra Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 Cześć, Czy ktoś korzystał z usług Panów z Dąbrowski & Góral Marka Krawiecka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ioannes Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 Dzień dobry, Miałem okazję korzystać z usług panów i bardzo ich sobie chwalę. Garnitur wizytowy prezentuje się i nosi bardzo dobrze, podobnie jak płaszcz. Jeśli klient znajdzie jakiś mankament, starają się jak mogą, aby go ostatecznie usatysfakcjonować. Poza tym to bardzo kulturalni, inteligentni i uprzejmi ludzie. Pozdrawiam Ioannes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmichal Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 Taki marketing szeptany jest tylko antyreklamą tej marki na tym forum. Pytający dołączył wczoraj na forum, odpowiadający 20 minut temu. A można było jak normalne firmy po prostu się ogłosić w odpowiednim dziale 😕 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 Powinniśmy stworzyć podkategorię w „Ogloszeniach rzemieślników i firm” o nazwie „Czarna lista”, gdzie trafiały by firmy takie jak ta za próbę robienia idiotów z forumowiczów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domgra Napisano 6 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 Co do pytającego, to chcę się obronić. W żaden sposób nie jestem z nimi związany. Ogólnie to jestem na etapie szukania garnituru ślubnego, kusi mnie spróbowania szycia miarowego (MTM). W trakcie przeczesywania internetu natrafiłem na nich, ale ciężko znaleźć jakieś opinie na ich temat. Stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 Wydaje mi się, że jeden z właścicieli firmy pracował kiedyś u Milera. Oferowane akcesoria i buty wydają się dobrej jakości (szczególnie poszetki Ramplays & Co). Lookbok wygląda przyzwoicie (jest tendencja do przykusych marynarek i mocnego dopasowania, ale takie są obecne trendy). Natomiast cenowo jeżeli chodzi o bespoke, to moim zdaniem popłynęli. Nie wiem jak z MTM bo nie mam doświadczeń z tą usługą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ioannes Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 Cóż, nie wiedziałem, że to forum dotyczące teorii spiskowych. Oczywiście, mogą mi Panowie wierzyć bądź nie. W każdym razie Panowie zimmermann i pmichal skutecznie i nieodwołalnie zniechęcili mnie do uczestniczenia w tym forum. Panu domgra z kolei życzę powodzenia w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 3 godziny temu, Ioannes napisał: W każdym razie Panowie zimmermann i pmichal skutecznie i nieodwołalnie zniechęcili mnie do uczestniczenia w tym forum. @zimmermann i @pmichal sprawna akcja i szybki efekt !! 😂 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krk_mar Napisano 17 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2020 Zamówiłem koszulę, przyszła - kolor zupełnie inny niż na stronie, duża plama przy zapięciu (!), nie można było jej przeoczyć, musieli to widzieć, ktoś zostawił jakieś jedzenie, brakuje jednego fiszbina, koszula bardzo mocno slim. Koszula wrzucona do miękkiego worka. Nie zwrócę bo nie chce mi się w to bawić, ale drugi raz już się nie skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 W dniu 17.11.2020 o 12:02, krk_mar napisał: Zamówiłem koszulę, przyszła - kolor zupełnie inny niż na stronie, duża plama przy zapięciu (!), nie można było jej przeoczyć, musieli to widzieć, ktoś zostawił jakieś jedzenie, brakuje jednego fiszbina, koszula bardzo mocno slim. Koszula wrzucona do miękkiego worka. Nie zwrócę bo nie chce mi się w to bawić, ale drugi raz już się nie skuszę. A którą kupiłeś ? Ja myślałem o tej: https://www.dabrowskigoral.com/kategoria/outlet/niebieska-prazek Ale po czymś takim to poważnie się zastanowię.. Są podobne paski u Romana, ale rozmiaru brak: https://zackroman.com/koszula-niebieska-w-biale-paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krk_mar Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 W dniu 23.11.2020 o 17:23, piotrassss napisał: zamówiłem jeansową, zdjęcia na stronie są robione z mocna lampą i kolory są żywsze na zdjęciu. Podejrzewam, że z tą w paski jest tak samo i raczej kolorystyka będzie jak u Romana. Też nad nią myślałem, podoba mi się, ale w końcu zamówiłem coś podobnego z CT: https://www.ctshirts.com/uk/classic-collar-soft-washed-stripe-shirt---light-blue/CSR0833LBUM4S.html?singleRes=true&searchtype=text&q=CSR0833LBUM4S BTW: Plama po praniu zeszła. Koszula jest dobrze odszyta, ale: 1. nosze 42 i to jest bardzo ciasne na szyji, nie do zapięcia nawet, raczej zamówiłbym następnym razem kołnierzyk 43. 2 Koszula jest bardzo mocno slim fit, mam problem z jej zapięciem. No chyba, że ten rozmiar większy. Jednak koszule z Londynu są teraz na wyprz pół tansze (np TML czy CT), leżą sie świetnie, rozmiar idealny, wysyłka w parę dni w domu. Zostanę przy tej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Ktoś zamawiał może krawaty, jak z jakością i kolorami? Te 3-fold bez wypełnienia niektóre wyglądają dość ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 19 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2021 @BogusławJakość bardzo dobra, polecam, tkanina bardzo ładnie się "kształtuje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi