sinis Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Uszanowanko, Gdzie szukać podcastów z audycji rozmów między prowadzącym, a autorem jakiejś książki, lub np. uczestnikiem jakiejś wyprawy? Ostatnio wracałem autem i w jakimś radiu leciała rozmowa z gościem który napisał książkę kucharską. Dziedzina dla mnie zupełnie obca, ale mnogość poruszanych pobocznie tematów i ciekawostek zachęciła do puszczania sobie takiego jednego podcastu dziennie. Mejbi się czymś zainspiruje, a przynajmniej poszerzę horyzonty. Cytuj
Grafa Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 @sinis, polecam podcasty na tok fm. W szczególności audycje Off Czarek, prowadzone przez Cezarego Łasiczkę. Zawsze jest znakomicie przygotowany do rozmowy, a spectrum tematów, mam wrażenie, nieograniczone. 1 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 @sinis, ja od czasu do czasu słucham podcastów Michała Szafrańskiego o oszczędzaniu i inwestycjach, ale później przychodzi zamówienie grupowe na AS i nie mam już o czym słuchać 1 Cytuj
Ekscelencja Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Jak jedzenie, kulinaria i kultura z tym związana to polecam "Drogę przez mąkę" Łukasza Modelskiego. Co jakiś czas są rozmowy o książkach, trendach kulinarnych, winie. Audycja zawsze na poziomie. Ostatnio było o espresso Niemal co tydzień w sobotę na antenie radiowej Dwójki ale można sobie archiwum przesłuchać na ich stronie: https://www.polskieradio.pl/8/2385,Droga-przez-make 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi