White Haven Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Ciekawe jak wyglądają po tych trzech latach ? Cytuj
tombar Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 Ciekawe jak wyglądają po tych trzech latach ? Może właściciel byłby tak miły .... Cytuj
damiance Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 Koledzy - odzyskuję archiwalne zdjęcia z komputera. Nowe zdjęcia zrobię niebawem. pozdrawiam, Cytuj
damiance Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 God save the Queen! udało się odzyskać archiwalne zdjęcia - pozdrawiam fanów słoniny D 6 Cytuj
tombar Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 A dało by się zrobić zdjęcia z aktualnym wyglądem? Byłbym wdzięczny Cytuj
damiance Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Proszę. normalnie, przy butach noszonych nawet bardzo okazjonalnie zmiany na cholewce są widoczne, właściwie po pierwszym założeniu. Tutaj niestety mam problem tego typu, że oprócz zużycia zelówki nie widać wielu śladów użytkowania. Tam gdzie normalnie buty falują się (specyficznie przy cordowanie) lub lico się zagniata mniej lub bardziej ale bezpowrotnie (skóry cielęce) - słoń pozostaje prawie niewzruszony falowanie jest delikatne, zaznaczyłem na czerwono. W drugim ujęciu praktycznie też nic nie widać. Słoń w tym temacie jest niedościgniony! pozdrawiam! Damian 1 Cytuj
tombar Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Proszę. normalnie, przy butach noszonych nawet bardzo okazjonalnie zmiany na cholewce są widoczne, właściwie po pierwszym założeniu. Tutaj niestety mam problem tego typu, że oprócz zużycia zelówki nie widać wielu śladów użytkowania. Tam gdzie normalnie buty falują się (specyficznie przy cordowanie) lub lico się zagniata mniej lub bardziej ale bezpowrotnie (skóry cielęce) - słoń pozostaje prawie niewzruszony falowanie jest delikatne, zaznaczyłem na czerwono. W drugim ujęciu praktycznie też nic nie widać. Słoń w tym temacie jest niedościgniony! pozdrawiam! Damian IMG_1391.JPG IMG_1392.JPG Dziękuję za zdjęcia. W tej sytuacji raz jeszcze muszę przemyśleć czy naprawdę nie lubię egzotycznych skór Cytuj
Daniel1988 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 W jakiś specjalny sposób dba się o takie obuwie ? Jest różnica w użytkowaniu takich butów porównująć do innych butów skórzanych ? Cytuj
damiance Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Bez różnicy. Co do pielęgnacji to jak dotąd używałem na tych butach kremów i past Saphir M d'Or oraz - co uważam za optymalne przy skórze z naturalnym deseniem - któregokolwiek z poniższych, bezbarwnych kremów: http://multirenowacja.pl/zestaw-do-skor-delikatnych-saphir-medaille-d-or-4.html http://multirenowacja.pl/creme-universelle-150-ml-krem-balsam-do-skor-czysci-i-odzywia-saphir.html http://multirenowacja.pl/balsam-do-skory-delikatnej-125ml-saphir-medaille-d-or.html Cytuj
Michał Gdańsk Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jaka była cena tych butów? Naprawdę ładne. Cytuj
eye_lip Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zakładam, że Twoje pytanie dotyczy różnicy w cenie między klasyczną skórą a słoniem - mistrz nie ma w ofercie skór egzotycznych, wszelkie tego typu realizacje to skóry dostarczone przez klientów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi