blueloafers Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 Francesco Guida Zamowienie 3 czesciowego garnituru z dosc letniej, przewiewnej tkaniny probnika Palm Beach (wciaz probuje ustalic kto jest producentem, mozliwe ze Eurotex, ale do konca nie jestem pewny - chetnie sie dowiem). Tkanina jest stara i jej 4.5m stanowi zasoby Francesco. Krawiec podrozuje z wspaniala kolekcja probek tkanin vintage, bardzo niespotykanych, co uwazam w dzisiejszych czasach latwej dostepnosci jest bardzo duzym plusem. Granat wyroznia interesujacy wzor paska pinstripe - potrojna nic (srodkowa jest w kolorze jasnego brazu a dwie boczne wyraznie jasno niebieskie). Ponizej kilka zdjec pokazujacych tkanine i jej splot (pierwsze zdj w bardzo slabym swietle, drugie w naturalnym) oraz inspiracje garnituru, zamowienie mojego kolegi u innego krawca z Florencji. Styl bedzie niemal identyczny. 2 3 Cytuj
Servetch Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 Czy w przypadku tego garnituru można mówić o "drape cut"? Cytuj
Ernestson Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 Raczej nie bo na zdjęciu tego drape w ogóle nie ma. Są tylko szersze niż się ostatnio widuje ramiona ale nie ma nadmiaru materiału w klatce. 1 Cytuj
blueloafers Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 21 minut temu, Servetch napisał: Czy w przypadku tego garnituru można mówić o "drape cut"? Nie za bardzo. 7 minut temu, Ernestson napisał: Raczej nie bo na zdjęciu tego drape w ogóle nie ma. Są tylko szersze niż się ostatnio widuje ramiona ale nie ma nadmiaru materiału w klatce. Tak jest. Wiecej drape jest np w garniturze B&Tailor, ale nie tutaj. Cytuj
Servetch Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 Wydawało mi się, że zaznaczony na czerwono obszar to właśnie ten nadmiar materiału. Cytuj
blueloafers Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2018 Pierwsze zdj z przymiarek. Guida lubi krotkie marynarki wiec do tego co jest dodam 1cm mimo ze wiekszodc komentarzy radzilo zostawic aktualna dlugosc. Rekawy troche beda krotsze, plecy podniesione, powiekszenie w ramionach i klacie. Spodnie poszerzone troche od pasa do kolana 5 3 Cytuj
Beny23 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Garnitur zapowiada się wspaniale. 1 Cytuj
blueloafers Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 4 godziny temu, Beny23 napisał: Garnitur zapowiada się wspaniale. Jesli tylko dopasowanie bedzie dobre 1 Cytuj
blueloafers Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Rzut oka z blizsza na sama marynarke i tkanine 3 Cytuj
michau Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2018 Kamizelkę będzie cokolwiek widać spod marynarki? Cytuj
blueloafers Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2018 Godzinę temu, michau napisał: Kamizelkę będzie cokolwiek widać spod marynarki? Dobre pytanie. Kamizelka nie byla gotowa na przymiarke wiec jeszcze nie wiem, ale taka mam nadzieje. Cytuj
blueloafers Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2018 Garnitur skonczony, dzisiaj dostawa! Zdjecia niedlugo Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 Póki co, najlepsze jakie mam: 9 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2018 7 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 W koncu "fit photos" (y). Po kliknieciu lepsza jakos 21 10 Cytuj
musa19 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 @blueloafers, rewelacyjny garnitur. Szczerze zazdroszczę. Pozdrawiam. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Nie tylko zdjeciem Robota czlowiek zyje 8 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi