Tanatos70 Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 3 godziny temu, Pepo napisał: @Tanatos70 żona się przekonała do zdejmowania paska? Ja jej zdejmuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 2 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 Ja jej zdejmuję dalej mówimy o pasku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 3 godziny temu, Pepo napisał: dalej mówimy o pasku? Naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 19 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Pasek z włoskiej, roślinnie garbowanej skóry do Orienta mojego znajomego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 19 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Mam na sprzedaż cztery paski z włoskiej skóry garbowanej roślinnie w kolorze ciemnego brązu. Paski sprzedaję jako seconds, ponieważ z pewnych powodów nie łapią się jako produkty pierwszej kategorii, dlatego są z dużą zniżką. Na każdym z tych pasków, na części z dziurkami jest lekko odbite logo od strony lica, blisko mocowania do koperty zegarka. Nie jest to mocno widoczne, nawet trzeba się nieźle przyjrzeć żeby zobaczyć to na zdjęciach. Efekt ten powinien zostać wyeliminowany przy naturalnym wygięciu paska podczas dopasowania się do nadgarstka, z czasem powinien zniknąć w całości. 1. Pasek 22/22mm 77/124mm zdjęcia w wysokiej rozdzielczości: https://imgur.com/a/OIBnEQU 2. Pasek 22/20mm 76/124mm Pasek ten oprócz wyżej wymienionej wady posiada porysowaną klamerkę. Zdjęcia w wysokiej rozdzielczości: https://imgur.com/a/B9QmLON 3. Pasek 20/20mm 76/125mm Pasek ten oprócz wyżej wymienionej wady posiada zbyt mocno wypalone logo, nie wpływa to na trwałość produktu, a jedynie na względy estetyczne. Zdjęcia w wysokiej rozdzielczości: https://imgur.com/a/dJ92695 4. Pasek 20/18mm 74/120mm Pasek ten oprócz wyżej wymienionej wady posiada trzy malutkie wgniotki które postarałem się oznaczyć na zdjęciach w wysokiej rozdzielczości: https://imgur.com/a/bIuQuZy Do ceny pasków należy doliczyć koszty wysyłki (poczta polska 8 złotych, paczkomat 13 złotych, kurier do uzgodnienia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 20 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 Ostatnio ten portfel był na zdjęciach z paskiem do zegarka, tym razem jest głównym obiektem Jak coś to jest do wzięcia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 13 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 Kolejne kudu, tym razem to już ostatni, czekam aż znowu pojawi się w ofercie ta skóra Do tego jeszcze takie dwa paski: I taki trochę większy bifoldzik 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 Do tego portfela wchodzą banknoty „na płasko”? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 14 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 @ciasteczkowy, tak Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2018 Portfel dotarł , świetna robota @Pepo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 26 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 Wykonane przed urlopem, zdjęcia zrobione tuż przed wylotem, ale dopiero teraz trochę czasu mam żeby je tutaj wrzucić Pokrowiec na Apple Macbook Air zamykany na mosiężne knopiki oraz portfel na kilka kart i dowód rejestracyjny. 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 26 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 Od środka jest podklejony skórą, żeby nie rysował obudowy. Jeżeli chodzi o nacisk punktowy który może to wygenerować to raczej siła musiałaby być na tyle duża, że nawet brak takiego knopika za wiele by nie pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 20 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Zestaw dwóch portfeli, jeden przeznaczony do bardziej formalnych okazji, drugi do noszenia na co dzień A tutaj pasek z granatowego strusia z różowymi akcentami, bałem się tego połączenia kolorystycznego, ale pozytywnie mnie zaskoczyło 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcviper Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2018 a gdzie można kupić jakiś taki ładny portfel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 2 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2018 Taką trójkę zabrałem dzisiaj na spacer 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2018 Środkowy rally to włoska skóra? Mam podobną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 2 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2018 @lubo69 tak, z garbarni Tempesti Jak to coś masz od Skalpela to pewnie to samo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 2 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2018 Rollbagi dla zegarków 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 8 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2018 Damska portmonetka z granatowej, włoskiej skóry garbowanej roślinnie. Trzy przegrody, sześć kieszeni na karty. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 11 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2018 Pasek w taktycznym malowaniu od niezawodnego @arsen z cielęcego crustu w jesiennej scenerii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 25 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 Portfel z ręcznie barwionej skóry bydlęcej w kolorze czekoladowym. Z ciekawości policzyłem ilość ściegów, wyszło nieco ponad 240, wszystkie wykonane parą rąk, dwiema igłami i kawałkiem nitki Do tego pokrowiec z roślinnie garbowanej skóry z Włoch w kolorze Testa de Moro, skóra z fajną, groszkowaną fakturą. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pepo Napisano 1 Grudzień 2018 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 Pasek ze skóry rekina 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2018 Obcowawszy w ostatnich latach z kozą (proszę bez skojarzeń), koniem od tyłu i frontu (prosiłem bez skojarzeń), polskim juchtem, francuskim boksem, włoską aniliną, Bridle, świnką zwykłą i dziką, strusiem, rekinem oraz egzotykami w rodzaju płaszczki czy kajmana, stwierdzam że w mojej ocenie najładniejsza jest Barenia. Wykonań dobrych widziałem wiele, a wykonanie Przemka jest wśród najlepszych:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pepo Napisano 29 Styczeń 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2019 Dzisiaj parę zaległych zdjęć Pasek ze skóry rekina, do którego utworzyłem fotorelację z procesu produkcji, jakość zdjęć jest kiepska, bo całość powstała na życzenie klienta, które spełniłem, jednak z braku większej ilości czasu nie przykładałem się szczególnie do jakości zdjęć Jakby ktoś był zainteresowany jak wygląda cały proces to zapraszam do albumu na imgurze: https://imgur.com/gallery/yywSXG9 Haas Barenia: Horween Chromexcel No 8 Granatowa płaszczka niepolerowana Cała trójka razem Pasek do spodni z czarnej skóry English Bridle z garbarni Sedgwick 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 19 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 Jeszcze cieplutki 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi