Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 31 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Taka sytuacja 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krupa & Rzeszutko Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Bardzo ładny wzór kraty! Piękny kolor! Co z tego będzie Wąski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 31 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Materiału jest na styk, więc jeżeli uda się ładnie spasować kratę, w co wierzę bo Pan Zbyszek potrafi czynić cuda, to sportowy garnitur z nakładanymi kieszeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 No będzie nieźle, krata jest bardzo wyrazista wiec pełne vintage. Mam coś podobnego ale ostatnio ze mnie odwaga zeszła i zakładam albo same spodnie albo marynarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Krystiaaan! W jednolitych garniturach od P. Radlickiego wyglądasz jak Boss, ale w takiej kracie to już absolutnie każda Twoja! Nie mogę się doczekać na ogląd efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 31 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Tjaaaaaaaaaaa, pełne szaleństwo A jednolity też się szyje, ale to już opowieść na inny temat w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Jest moc - do kompletu jeszcze tylko trzeba zamontować żyletki na brzegi kaszkietu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Świetna tkanina! Pozdrowienia dla Zbyszka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 8 Wrzesień 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Długo mnie nie było, więc i zaległości sporo zarówno w czytaniu, jak i w rozpoczętych tematach. Garnitur już odebrany, ale jeszcze nie sfotografowany. Tymczasem zaległe zdjęcia z przymiarki. Wiem, wiem, koszula.... 4 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Koszula jest ok! Czekamy na zdjęcia finalnego garnituru. Z przymiarki prezentują się naprawdę dobrze - masz mega trudną figurę, a krawiec poradził sobie z nią bardzo zgrabnie, również spasowanie wzoru jest staranne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi