Piotrwawa Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Jakiś czas wstecz, jak jeszcze uczestniczyłem w comiesięcznym poborze środków płatniczych, w jednej z międzynarodowych korporacji "consultingowych", uwielbiałem grać w pewną grę. Nazywała się ona Bullshit Bingo:). Często wygrywałem, co mnie przerażało. Może dlatego już tam nie uczęszczam, ale musicie mi Panowie wybaczyć pewna obserwacje, iz czytając niektóre wypowiedzi, wspomnienia wróciły:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Godzinę temu, Piotrwawa napisał: Jakiś czas wstecz, jak jeszcze uczestniczyłem w comiesięcznym poborze środków płatniczych, w jednej z międzynarodowych korporacji "consultingowych", uwielbiałem grać w pewną grę. Nazywała się ona Bullshit Bingo:). Często wygrywałem, co mnie przerażało. Może dlatego już tam nie uczęszczam, ale musicie mi Panowie wybaczyć pewna obserwacje, iz czytając niektóre wypowiedzi, wspomnienia wróciły:). To normalne. Jak idę na spotkanie inżynierów to tez mnie skręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 9 minut temu, Whitesnake napisał: To normalne. Jak idę na spotkanie inżynierów to tez mnie skręca. Trudno się odnaleźć w świecie, o którym nie ma się zielonego pojęcia. Zgadzam się. Równie trudno prowadzic jazdy doszkalajace nie posiadajac prawa jazdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Zarządzanie w IT to dbałość o deweloperów bo są deficytowi, w odróżnieniu od wielu branż gdzie pracownika można kijem. Zaleta Agile to przede wszystkim informacja zwrotna po szybkim dostarczeniu pierwszej wersji okrojonego programu. Co pozwala uniknąć rozczarowania jakie zwykle pojawia się po dostarczeniu gotowego programu przy zwykłym podejściu. Czy u wszystkich się sprawdza? Nie, z wielu powodów. Ale tym pozostałym na pewno pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi