Velahrn Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Witam! Szukam doświadczonego rzemieślnika, który zajmuje się krawiectwem ciężkim, najlepiej damskim, choć może też być damsko-męskie. Pewna osoba z mojej rodziny chce sobie uszyć płaszcz zimowy, a materiał będzie dość cenny i nie chciałaby ryzykować. Czy któryś z Kolegów Forumowiczów byłby skłonny polecić jakiś zakład ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 Wiem, że Sebastian Żukowski szyje od lat płaszcze zimowe, zarówno męskie, jak i damskie. Witam! Szukam doświadczonego rzemieślnika, który zajmuje się krawiectwem ciężkim, najlepiej damskim, choć może też być damsko-męskie. Pewna osoba z mojej rodziny chce sobie uszyć płaszcz zimowy, a materiał będzie dość cenny i nie chciałaby ryzykować. Czy któryś z Kolegów Forumowiczów byłby skłonny polecić jakiś zakład ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 19 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2011 J. Błoński robi krawiectwo ciężkie damskie i męskie. Sam mam zresztą od niego płaszcz zimowy właśnie, moim zdaniem b. dobrze wykonany. Zaremba też szyje z tego, co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi