Miro Napisano 14 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Model Harvey - czarne chukka, od opisania których rozpocząłem ten wątek - dopiero po 10 miesiącach miały premierę na moich stopach Za mną dwa półdniowe wyjścia - i powiem krótko: buty są (nie zapeszajmy) świetne Pierwsze wrażenie mnie nie omyliło: w porównaniu do użytkowanych przeze mnie Berwicków 242 - ten model Bow-Tie ma lepszą skórę, lepsze wykonanie i wiele wskazuje na to, że okaże się trwalszy. Lepiej się też łamią i na 90% będą lepiej trzymały fason. I są naprawdę ładne: klasyczne dwudziurkowe chukka o bardzo harmonijnych proporcjach, na co spory wpływ ma niski przód (przodostopie). Kopyto mi leży bardzo dobrze Kształt oraz niegłębokie groszkowanie sprawiają, że po narzuceniu na czubki lusterka prezentują się całkiem elegancko, a po wykończeniu na matowo znajdą bardziej casualowe zastosowanie. Pochodzę trochę dłużej - to napiszę więcej i dam fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2016 Sądowa historia butów od dzina z Rosji przeniesiona tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roso Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 Cześć, czy miał ktoś do czynienia z klejonymi butami Bow-Tie ? Jak z ich jakością w porównaniu do GYW ? Warto się w ogóle tym interesować, czy lepiej odpuścić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 Odpuściłbym. Chyba, że są w dobrej cenie do 200zl i Ci się podobają, to na sezon, dwa mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi