Friedman Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Czytając wątek JBMDNS spotkałem ciekawą inicjatywę, mającą polegać na pokazaniu swoich najstarszych butów. Choć sam nie dysponuję starym obuwiem, to stwierdziłem, że założę dedykowany temat, by ten interesujący pomysł nie uciekł . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 Inicjatywa ciekawa, ale dodajmy, że np. chodzi o buty klasyczne (temat może Kolega w razie potrzeby edytować o ilę się nie mylę). Co do najstarszych w dosłownym sensie - mogę się pochwalić nienoszonymi obecnie glanami, które kupiłem ponad 20 lat temu i trzymam wciąż w rodzinnym domu z sentymentu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 27 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Temat umarł, zanim się urodził. A sam go zaproponowałem, więc wrzucam zdjęcia swoich najstarszych butów. Nie wiem, czy go ktoś jeszcze odkopie, jak spadł tak głęboko na forum. Wiek - 22 lata, rocznik 93'. Kielman. Ostatnia renowacja - u Pana Kielmana, ok 18 miesięcy temu - podeszwa i wkładka. Sposób pielęgnacji - regularne pastowanie Saphirem (raz na miesiąc). Kremu dostały pierwszy raz od 6 lat dopiero tydzień temu. Zdjęcia bez retuszu - tylko rozjaśnione. Ostatnie zdjęcie po wypolerowaniu (wcześniejsze zdjęcia jeszcze przed mirrorowaniem;). 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Rzec by można, że starzeją się więcej niż godnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Piękne. Jaka była historia wyboru/zakupu? Opowiedz, to może być ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi