lupin Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Witam, Po ostatnim spotkaniu, które odbyło się pod koniec kwietnia tego roku przyszła pora na zorganizowanie kolejnego spotkania forumowiczów w Trójmiasta i okolic. Na spotkanie zapraszam wszystkich fanów klasycznej męskiej elegancji, zarówno osoby "doświadczone" w tym temacie jak i osoby dopiero rozpoczynające swoją przygodę w tym temacie. Termin spotkania: sobota 7 listopada godzina 17:00 Miejsca spotkania: Sopot, klubokawiarnia Cafe Kultura ul. Królowej Jadwigi Wątek z ostatniego spotkania( tutaj). fot. by @Ernestson Proszę zainteresowane osoby o wpisy w tym wątku . Zapraszam wszystkich forumowiczów z Trójmiasta i okoilic: -niezależnie od tego czy nosicie ubrania szyte bespoke czy kupowane w sieciówkach, -niezależnie od tego czy macie 16 lat czy 80. Mam nadzieję, że frekwencja na drugim spotkaniu będzie większa niż ostatnio Pozdrawiam serdecznie Tomek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Wchodzę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 4 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Czekam na propozycje tematu przewodniego i terminu od czegoś trzeba zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 To ja zaproponuję spotkanie pod znakiem "Ernestson Bespoke", skoro mistrz igły z Wejherowa już zapowiedział swoją obecność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Myślę, że Stowarzyszenie dorzuci na spotkanie jakąś niespodziankę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 4 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Myślę, że Stowarzyszenie dorzuci na spotkanie jakąś niespodziankę wizyta członka zarządu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Jaki dzień tygodnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 wizyta członka zarządu? to faktycznie byłaby niespodzianka gdyby na spotkanie przybył którykolwiek członek zarządu, który nie miał przyjemności być na spotkaniu no. 1 Nie wypowiem się za kolegów. Niespodzianka która mam na myśli będzie ujawniona - z definicji - najpóźniej na spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 4 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Jaki dzień tygodnia? Proponowałbym spotkanie w piątek albo sobotę popołudniem- między godziną 17 a 19. Sądzę, że to najdogodniejszy termin dla większości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 4 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 to faktycznie byłaby niespodzianka gdyby na spotkanie przybył którykolwiek członek zarządu, który nie miał przyjemności być na spotkaniu no. 1 Nie wypowiem się za kolegów. Niespodzianka która mam na myśli będzie ujawniona - z definicji - najpóźniej na spotkaniu. Czekamy zatem na więcej szczegółów niespodzianki a wszystkich członków zarządu serdecznie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 To ja zaproponuję spotkanie pod znakiem "Ernestson Bespoke", skoro mistrz igły z Wejherowa już zapowiedział swoją obecność. Ej, ej, nie szalej. "Mistrz igły" nawet nie wie czy zdąży coś dla siebie uszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Ej, ej, nie szalej. "Mistrz igły" nawet nie wie czy zdąży coś dla siebie uszyć. A ja właśnie chciałem zapisać się do kolejki. Co do miejsca to proponuję to samo co ostatnim razem - Cafe Kultura. Łatwo tam trafić, nawet dla tych, którzy nie znają dobrze Sopotu, oddzielona salka zapewnia świetną atmosferę do kulturalnej rozmowy - zero hałasu i tłumów turystów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Tylko ostatnio ledwie się zmieściliśmy w salce a liczymy na większą frekwencję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Oj tam, z tego co pamiętam nie było aż tak ciasno do czasu, aż chcieliśmy zrobić pamiątkowe zdjęcie. A może moglibyśmy zaadaptować tą druga "salkę" tj. salę główną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 4 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 W razie większej frekwencji na szybko wynajmiemy salę konferencyjną w pobliskim Sheratonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flpx Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Od listopada będę już w Polsce więc chętnie się dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 5 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Od listopada będę już w Polsce więc chętnie się dołączę Zapraszamy od którego listopada jesteś już na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 6 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Wstępnie proponuję termin spotkania na 6-7 listopada tj. piątek lub sobota. Czekam na wasze propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenaissanceMan Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Hej. Wstępnie się piszę. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 7 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Hej. Wstępnie się piszę. Pozdrawiam Mam nadzieję, że finalnie też się piszesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flpx Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Wstępnie proponuję termin spotkania na 6-7 listopada tj. piątek lub sobota. Czekam na wasze propozycje. Mi też wstępnie pasuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Wstępnie jestem na tak. Jak tam mało miejsca to może SPATiF, w tych godzinach to tłumu nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flpx Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Może jak już decydujemy się na Sopot, to L'Entre Villes? Pasuje do klasycznej elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 8 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Może jak już decydujemy się na Sopot, to L'Entre Villes? Pasuje do klasycznej elegancji Piękne miejsce ale sądzę, że może okazać się odstraszające (cenowo) dla znacznej części forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Też jestem zainteresowany udziałem w spotkaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi