stylemaster Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 Czy któryś z szanownych Forumowiczów korzystał z usług zakładu szewskiego Jazz But w Gdyni? Mają dwa punkty na Kopernika i Kilińskiego. Wcześniej firma nazywała się chyba But Box. W internecie specjalnie nie ma opinii na ich temat, a jestem ciekaw, czy można powierzyć im buty i jaki zakres napraw oferują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 16 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2018 Trudno to nazwać szewcem, ale jestem ciekawy z jakim rezultatem będą ratować zniszczone obuwie: http://rozrywka.trojmiasto.pl/Uratuja-twoje-zniszczone-buty-W-Trojmiescie-powstal-pierwszy-zaklad-renowacji-obuwia-n100609.html Kupione naście lat temu - buty oddałem do renowacji po zlokalizowaniu ich po przeprowadzce. Przeleżały w zapomnieniu kilka lat po naprawdę intensywnym użytkowaniu Głównie uszkodzona podeszwa plus obcas plus kompleksowe odnowienie, sznurówki itd - koszt około 200 PLN. Termin usługi około 3 tygodni. Czy jestem zadowolony? Raczej tak - 4/5. Brakuje mi sfazowania gumy wklejonej na podeszwę plus zapomniano o podklejeniu wewnętrznej wkładki. Cena słona, jednak w porównaniu do miejscowych rzeźników zdecydowanie na plus. Żona oddała na renowację swego czasu nietypowe niebieskie zamszowe Ecco - pozytywnie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 16 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2018 Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że podwoiłeś wartość butów tą "renowacją". 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 16 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2018 He he - może i tak, aktualnie średnio mi się podobają dlatego leżą na zapasie. Potrzebowałem coś na test u tych magików plus jakiś tam związek sentymentalny mam z tymi butami. Pierwszy zakup w Rzymie i takie tam. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 16 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2018 W dniu 6.09.2018 o 13:07, stylemaster napisał: Czy któryś z szanownych Forumowiczów korzystał z usług zakładu szewskiego Jazz But w Gdyni? Mają dwa punkty na Kopernika i Kilińskiego. Wcześniej firma nazywała się chyba But Box. W internecie specjalnie nie ma opinii na ich temat, a jestem ciekaw, czy można powierzyć im buty i jaki zakres napraw oferują. Znalazłem jedną opinię, moją: http://www.kierman.pl/2018/05/07/perfectcare-gdansk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 Gdańsk zelowanie obuwia, Pani szewc z osiedla (Bohomolca) krzyknęła 40 zł, klasyczne buty chyba 50 zł. Jakaś sprawdzona alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 Nie bardzo rozumiem, szukasz czegoś do 5zł czy 50zł to za tanio na dobrą usługę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyro52 Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 Godzinę temu, eye_lip napisał: Nie bardzo rozumiem, szukasz czegoś do 5zł czy 50zł to za tanio na dobrą usługę? Chciałbym się raczej dowiedzieć czy ktoś ma jakieś doświadczenie z szewcami w Gdańsku. Czy cena 40, 50 zł jest ceną wygórowaną za tą usługę czy standardem. Na forum czytałem o zelowanie obuwia od 25 zł. Jako, że jestem studentem różnica kilkunastu złotych jest dla mnie dość istotna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 15 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 Cena 40 50zl dla firmy/osoby prowadzacej działalność gosp. za taką usługę to praktycznie groszowy zarobek. To czy jesteś studentem czy nie nie ma tu nic do rzeczy.. jak chcesz zarabiać po studiach 10zl na godzinę to szukaj właśnie opcji 20zł za zelowanie, uświadczysz pracodawców w tym że tak powinni ludziom płacić 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2018 Lepiej jest zapłacić drożej za dobrze wykonaną usługę i dobrej jakości zelówkę, niż tracić czas na reklamacje lub ponowne zelowanie. W Warszawie zelowanie kosztuje 40-50 zł (bez obcasa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi