Michaś Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu Poratujcie. Jakie są jeszcze sklepy z szeroką selekcją dobrych butów (różnych marek) i darmowym zwrotem z Polski? Znam herring shoes, ale czy jest coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, victordeleco2 napisał: Co do tematów wyżej - także polecam Bronson. Zaskoczyła mnie jakość w tej cenie. Zamawiałem t-shirty - jedyne na co trzeba zwrócić uwagę, że są trochę wąskie w ramionach. U tych Chińczyków polecanych przez kolegę Velahrna wszystko jest wąskie . Spodobały mi się ich spodnie tweedowe, ale w rozmiarówce xxl są poniżej setki w pasie . Ja mam circa 106. To samo koszule . Ich xxl to max 116 w klatce, a ja mam 125 . Jedynie ten czarny płaszcz z meltona mi podpasował. Zastanawiam się nad nim. Chociaż te złote guziki musiałbym od razu przeszyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Michaś napisał: Poratujcie. Jakie są jeszcze sklepy z szeroką selekcją dobrych butów (różnych marek) i darmowym zwrotem z Polski? Znam herring shoes, ale czy jest coś jeszcze? Rozumiem, ze asortyment polskich sklepów z butami szytymi już przejrzałeś i szukasz czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś Napisano 48 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 48 minut temu 19 minut temu, suede napisał: Rozumiem, ze asortyment polskich sklepów z butami szytymi już przejrzałeś i szukasz czegoś innego? Z Polskich znam tylko klasyczne buty. Generalnie zdominowane są przez berwick i markę własną a szukam czegoś troszkę porządniejszego a przy okazji casualowego w takim nowoczesnym wydaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 7 minut temu Praktycznie każdy sklep / outlet internetowy z odzieżą ma w ofercie także buty. Z polskich sklepów oferujących "coś troszkę porządniejszego a przy okazji casualowego w takim nowoczesnym wydaniu" - czyli Tod's w dobrych cenach - mogę zaproponować Moliera2, handlującego głównie dziwnymi rzeczami typu Balenciaga czy Philipp Plein. Poza Polską sklepy specjalizujące się w butach to mybudapester (m. in. właśnie Tod's, Dinkelacker, C&J) oraz skoaktiebolaget (ale chyba zwrot płatny). Fajne klasyczne buty bywają czasami w showroom, ale opis towaru jest tam tragiczny. Oczywiście obowiązkiem "patriotycznym" jest wizyta w patine.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś Napisano 2 minuty temu Zgłoszenie Share Napisano 2 minuty temu 3 minuty temu, lubo69 napisał: Praktycznie każdy sklep / outlet internetowy z odzieżą ma w ofercie także buty. Z polskich sklepów oferujących "coś troszkę porządniejszego a przy okazji casualowego w takim nowoczesnym wydaniu" - czyli Tod's w dobrych cenach - mogę zaproponować Moliera2, handlującego głównie dziwnymi rzeczami typu Balenciaga czy Philipp Plein. Poza Polską sklepy specjalizujące się w butach to mybudapester (m. in. właśnie Tod's, Dinkelacker, C&J) oraz skoaktiebolaget (ale chyba zwrot płatny). Fajne klasyczne buty bywają czasami w showroom, ale opis towaru jest tam tragiczny. Oczywiście obowiązkiem "patriotycznym" jest wizyta w patine.pl Patine oczywiście kojarzę, kupowałem tam oksfordy na ślub parę lat temu. Asortyment mało casualowy. sprawdze mybudapester, dzięki! a showroom godny jest zaufania? Wygląda to jak scam, wszystko co się nie wpisze mają na stanie i to zawsze w niskiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano teraz Zgłoszenie Share Napisano teraz Na mybudapester nie ma już Todsa czy C&J. Nawet oferta dinkelackera jest mocno okrojona. Wygląda to tak jakby się mięli zamykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi