adamW Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Fanie dobrego buta, myślę że wielu tu zazdrości Ci takiej kolekcji trzewików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 Wielgol - dziękuję, jednak nie ma czego zazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 24 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 Oj, Marcin, chyba jednak jest czego. Masz taką kolekcje, że pewnie dałbyś rade obdzielić kilku kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 25 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 Zgadza się, ale są to tylko buty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Kilka ostatnich fotek Cheaney Tweed - https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1304-marka-cheaney-imperial-collection/page-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Ostatecznie kupione jako seconds z fabryki AS. To znaczy byłeś osobiście u nich w fabryce? Czy jest możliwość nabycia tych seconds online? Jakiś link? Na alfredsargent.co.uk nie znalazłem wiele na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Sklepu fabrycznego oficjalnie nie ma w AS i nie ma możliwościu kupowania bezpośrednio dla osób prywatnych, teoretycznie. Ja miałem szczęście i udało mi się nawiązać kontakt, jednak z silną prośbą abym nie krzyczł o tym na angielskich forach. W sklepie fabrycznym byłem tylko oraz przed wakacjami, aby podziękować za możliwość dokonywania zakupów bezpośrednio - słodycze Wedla zawsze pomagają.. Wybieram sie ponownie w grudniu, gdyż odłożyłem Holmes II i chciałbym je zobaczyć przed zakupem. Myślę, że w tym tygodniu wrzucę wpis o kolejnej możliwości zakupu grupowego seconds z AS. Napisz na priv jakie modele w jakich rozmiarach cię interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 16 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2017 Minęło bardzo dużo czasu od ostaniego wpisu. Moja kolekcja trzewików rozrosła się. W najbliższym czasie postaram się nadobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi