Vickson Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 http://guziki24.pl/public/ http://www.macculloch-wallis.co.uk/Default.aspx Ja też będę polował na złote guziki, jak przyjdzie moja marynarka klubowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 czy zlote guziki w takich marynarkach wymienia sie na takie z jakims logo/herbem? jesli tak to gdzie mozna zamowic takie guziki? Jak masz swój herb to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coni Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 czy zlote guziki w takich marynarkach wymienia sie na takie z jakims logo/herbem? jesli tak to gdzie mozna zamowic takie guziki? Jak masz swój herb to czemu nie skoro mozna zamowic specjalny znak/herb/logo na takich guzikach, to dlaczego czlonkowie BwB nie maja w swoich marynarkach klubowych guzikow z logo Bwb? chyba ze maja? pytam bo nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 A to w sumie ciekawy pomysł na miniprojekt forumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Byłoby naprawę spoko mieć takie guziki. Gdyby zapadła decyzja w miarę szybko, to zmieniłbym plany co do mojej marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Witam, Moje guziki z butem forumowym już się robią. Mam nadzieję że niebawem zaprezentuję je na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coni Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Witam, Moje guziki z butem forumowym już się robią. Mam nadzieję że niebawem zaprezentuję je na forum. Pozdrawiam Gdzie zamawiales te guziki, jesli mozna spytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Witam, Moje guziki z butem forumowym już się robią. Mam nadzieję że niebawem zaprezentuję je na forum. Pozdrawiam Wszyscy na to liczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coni Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 co myślicie o tych butach? http://www.zalando.pl/zign-polbuty-wsuw ... l-701.html http://www.goodshoes.pl/polbut-meski-no ... t-p62.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Pierwsze - zapomnij. Drugie - to jak za tą kwotę (o ile nie przeszkadza ci napis z nazwą producenta) mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coni Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Pierwsze - zapomnij. Drugie - to jak za tą kwotę (o ile nie przeszkadza ci napis z nazwą producenta) mogą być. ok, a te? http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... /MONK+SHOE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 słabe, miałem w rękach - odnosiłem wrażenie, że wykonano je z eko-skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coni Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 a czy ktoś kiedyś widział ŁADNE double monk za 350 zl w Polsce? (zależy mi na przymierzeniu butów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 w ZARA są lepiej wykonane, w kolorze ciemniejszego brązu - IMHO ok, w tej cenie (podeszwa skórzana, z wstawkami z tworzywo/gumy). Tylko w sklepach tak szybko zniknęły, jak się pojawiły. Raczej musiałbyś zamówić przez e-sklep i co najwyżej oddasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 a czy ktoś kiedyś widział ŁADNE double monk za 350 zl w Polsce? (zależy mi na przymierzeniu butów) Tak z ciekawości, zależy Ci na.... ładnych?, tanich?, dobrych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 myślę, że zdecydowanie "dostępnych" - biorąc pod uwagę skromną ofertę tego typu butów w polskich sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coni Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 a czy ktoś kiedyś widział ŁADNE double monk za 350 zl w Polsce? (zależy mi na przymierzeniu butów) Tak z ciekawości, zależy Ci na.... ładnych?, tanich?, dobrych? jakby były ładne, tanie i dobre to byłbym ukontentowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 No to wyzwanie, ale życzę powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 W sumie o tym nie pomyślałem, ale dlaczego nie. Od czasu kiedy widziałem na Żeromskiego kobietę spacerującą w szlafroku w samo południe niewiele mnie już dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 No tak, jakby to była ul.Sobieskiego, to wszystko w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Będę występował na spotkaniu Wspólnoty Mieszkaniowej, gdzie będę musiał przekonać do swoich racji grupkę ludzi starszych ode mnie o 30-40 lat (pozostałych członków wspólnoty, prawie samych emerytów). Jak radzicie się ubrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Jakbyś się nie ubrał, wszystko zależy od tego co masz zamiar powiedzieć podczas swojego wystąpienia. Jeżeli będą to same głupoty w oczach tych ludzi, wówczas nawet porządny garnitur nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Jakbyś się nie ubrał, wszystko zależy od tego co masz zamiar powiedzieć podczas swojego wystąpienia. Jeżeli będą to same głupoty w oczach tych ludzi, wówczas nawet porządny garnitur nie pomoże. Jeśli będę chciał porad na temat retoryki, napiszę na forum poświęconym retoryce Tutaj pytam o dress code . Zastanawiam się, co wybrać, żeby nie być overdressed i wyglądać autentycznie. Dodajmy, że z większością z tych ludzi będę się widział pierwszy raz w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Dziś byłem prosić wspólnotę o pozwolenie na przeróbki części wspólnej w garniturze to nawet dostałem propozycje kandydowania do zarządu więc raczej półformalny, biznesowy garnitur jest dobrze odbierany przez tę grupę społeczną (zreszta przez każdą, chociaż może wydawać się inaczej). Kumoterstwo na siłę zostawmy politykom, my możemy być naturalni, czyli występować w stroju, który dla nas jest naturalny. Mnie osobiście przeraża ciągle to, że ludzie bardziej boją się być over niż under Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 I raczej zachowawczo - za dużo dandyzmu mogłoby być źle odebrane. Odpuściłbym wybuchające kolorowe poszetki, rzucające się w oczy, kontrastowe skarpety. Granatowy garnitur, biała/błękitna koszula, krawat i zaproszą Cię do Zarządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi