jakubb Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Hej, Mam problem z moją pierwszą koszulą szytą na miarę - pewna wrocławska firma uszyła mi koszulę, która wydaje mi się, że jest źle wykonana. Po założeniu koszula była za ciasna pod pachami i tworzyły się brzydkie załamania na rękawach, po dokładniejszym przyjrzeniu doszedłem do wniosku, że rękawy są za wysoko wszyte. Przekonywano mnie, że wszystko jest w porządku - ze względu na opadające ramiona, do poprawki jest jedynie głębokość wszycia pachy, na co ostatecznie się nie zgodziłem. Jako, że koszuli nie posiadam, proszę o Waszą opinię na ten temat - w załączniku znajduje się zdjęcie, na którym zaznaczyłem jak wszyte były ramiona(żółta linia) i tak jak uważam że powinny być wszyte (zielona linia). Co o tym sądzicie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Moim skromnym zdaniem żółte linie są prawidłowymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Nie mam atletycznej sylwetki, ale w moim przypadku wszycie zgodnie z zielonymi liniami byłoby zdecydowanie zbyt szerokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Wróć z aparatem i koszulą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolrzeszutko Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Jakubb, Z pewnością twoje ramiona nie należą do grupy ramion opadających. Wręcz przeciwnie! Twoja postawa charakteryzuje się raczej z wysokimi ramionami. Moim zdaniem żółta linia jest bliższa prawidłowej lini wszycie rękawa. Myślę również, że będzie nam łatwiej Ci doradzić, jeżeli po odbiorze zamieścisz fotografie z koszulą na sobie. Pozdrawiam, K. Rzeszutko Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Proszę napisz, która to zacna Wrocławska firma. Daj szansę innym uniknąć ewentualnych błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubb Napisano 9 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Hej, Na pewno powrócę do wątku, gdy odbiorę koszulę . Wtedy będzie dobre zdjęcie i porozmawiamy na (oby) gotowym materiale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgadzam się jak najbardziej - nie ma mowy o opadających ramionach. Wg mnie wszycie powinno być pomiędzy obiema liniami, na pewno nie musi być poprowadzone prosto (jak linia żółta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPK Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 Pisząc nieco medycznie, rękaw powinien być wszysty na wysokości wyrostka barkowego łopatki czyli tej lekko wystającej "kulki" w barku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi