Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 24 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Moje nowe zamówienie odebrane. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 @Styleman - Punks not Dead! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Zupełnie jak rock&roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 odważne gdybym miał celować kto z forum je zamówił to na pewno bym obstawiał Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benevento Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 brawo za odwagę! Proszę koniecznie wstawić pełną stylizację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Ja raczej mogę pochwalić (choć mam nadzieję, że nie brzmi to pretensjonalnie) nie za odwagę, ale za dojrzałą świadomość własnego stylu i konsekwencję w kreowaniu własnego wizerunku. Jestem pewien, że w bogatej szafie Pana Ireneusza znajdzie się wiele elementów męskiej garderoby, które z tymi spodniami będą tworzyć niezapomniany ubiór. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Styleman fajne kraciaste portki; szacun im staję się starszy tym częściej zaczynam kupować bardziej "nieszablonowe rzeczy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 @Styleman - Punks not Dead! Dokładnie to mi przyszło do głowy, gdy zobaczyłem zdjęcie Gratuluję i również czekam na kolorową stylizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Pierwsze zdjecia podczas kręcenia programu dla TVN 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marxik Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Mam pytanie - co to za tkanina? Gdzie do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Panie to było rok temu, jak to można pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marxik Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Myślałem że może chociaż producent tkaniny będzie znany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Jeśli chodzi Ci o wzór, to poszukaj tartanu np.: http://www.scotlandshop.com/c-29-tartan-fabrics.aspx http://www.houseoftartan.co.uk/scottish/bin2.asp?secid=70&subsecid=2218 http://www.ebay.co.uk/bhp/tartan-fabric https://www.scotweb.co.uk/fabrics Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmoszcz Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Wow! Są ekstra, ja niestety na razie nie mogę sobie na nie pozwolić, nie do mojej pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Wow! Są ekstra, ja niestety na razie nie mogę sobie na nie pozwolić, nie do mojej pracy... Gdy Ci wódka w pracy szkodzi, to zmień pracę, o co chodzi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmoszcz Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Gdy Ci wódka w pracy szkodzi, to zmień pracę, o co chodzi. Dobra rada, na razie zostaję przy bezpiecznych kolorach i wzorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kt88y60 Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 "Mam pytanie - co to za tkanina? Gdzie do kupienia?" Taką tkaninę widziałem w Warszawie w hurtowni na Pradze ,adresu nie pamiętam ale mogę odkopać. Generalnie mieli chyba 3 różne wzory.. Spodnie bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Ale od góry powinien być battledress! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi