damiance Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Koledzy, pojawiła się okazja do zrobienia spotkania w Katowicach, stąd spontaniczna propozycja - spotkajmy się 24 marca, godzina 19.00 Miejsce jeszcze do ustalenia (mile widziane propozycje!) Na spotkaniu będą obecni nasi partnerzy z poszetka.com zapraszam, Damian 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Z chęcią się pojawię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Chętne się pojawię. Propozycje: Jazz Club Hipnoza na placu Sejmu Ślaskiego albo city pub na 3 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benevento Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Jak miło widzieć taką propozycję na początek naszego istnienia na forum Rezerwujemy sobie dzień i przyjedziemy na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Obecny ! Hipnoza pasuje, chyba że wybierzemy się do nowej strefy kultury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Obecny ! "Obecny" w połączeniu z "pozdrawiam, Joanna" brzmi nad wyraz zastanawiająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 hehe, no wiesz mąż, żona, jedność ... a poza tym gender pisząc poważnie od jakiegoś czasu pisze ja, Tomasz Godziek, podpis może mylić zaraz go zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Rownież zgłaszam swój udział . Hipnoza jak dla mnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2015 I'm in Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 Zarezerwowałem lożę na 24 marca na 10-15 osób, na hasło "BWB" od godziny 18 - może ktoś przybędzie wcześniej, ja będę trochę po 18 po pracy. Adres: Jazzclub HIPNOZAplac Sejmu Śląskiego 2 mapa: https://www.google.pl/maps/place/Jazz+Club+Hipnoza/@50.2532171,19.022948,17z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xd56f8ca5d03fa22e 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 Sprawdzałem połączenie powrotne do Raciborza..... stronka PKP powiedziała mi, że owszem, jest takowe... o 04:24 Coś czuję, że będzie "grubo", a żona ucieszy się niezmiernie na mój widok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 Dobre wychowanie wraca na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 17 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 spotkanie już za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Już pastuję buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 To już jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Ja juz jestem w Katowicach, rozpoznaje teren 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Cholera nie mam się w co ubrać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Leatherwear? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Jak spotkanie, Panowie? Siedzicie tam sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Spotkanie genialne z zapowiedzią na następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Potwierdzam! Dziękuję bardzo za miłe towarzystwo! Liczę na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Jak zwykle za krótko, ale treściwie , Koledzy, dziękuję za obecność, do następnego - może w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Dzięki za miłe spotkanie koledzy. Zgodnie z ustaleniami widzimy się w kwietniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Dzięki za spotkanie Panowie, oby już cyklicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reserved Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Również dziękuję za spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi