Machiavelli Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 Spoko, spoko w temacie jest Trójmiasto i okolice. Wiltom i ja jesteśmy z Wejherowa No proszę, a ja z Redy. Może by tak zmienić tytuł tematu na " Małe Trójmiasto Kaszubskie i okolice..."? 1 Cytuj
pawelbb Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Cześć, mieszkam obecnie w Gdańsku, ale pochodzę z Wejherowa. Mieszkałem też jakiś czas w Rumi. 2 Cytuj
kudlaty121 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Cześć, pochodzę kuj-pomorskiego, ale obecnie mieszkam w Gdańsku 1 Cytuj
lupin Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Witamy serdecznie, Poniżej zamieszam link z postem o spotkaniu forumowiczów z Trójmiasta i okolic https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3492-spotkanie-forumowe-tr%C3%B3jmiasto-i-okolice-25-kwietnia-2015-r/ pozdrawiam Tomek Cytuj
lupin Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zachęcam do wzięcia udziału w spotkaniu forumowym w Trójmieście, sobota 25 kwietnia godzina 17 w Sopocie Cytuj
Vittorio Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam serdecznie, na forum oficjalnie od dzisiaj, ale w temacie już jakiś nieco dłuższy czas. Jako, że Elbląg kiedyś był w pomorskiem i związany jest historycznie z Gdańskiem - zgłaszam swoją obecność. Do zobaczenia! Cytuj
lupin Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 @Vittorio wybierasz się w tą sobotę na spotkanie forumowiczów w Sopocie? Cytuj
lupin Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłaszam się Witamy, zapraszamy serdecznie w sobotę na spotkanie forumowiczów do Sopotu o godzinie 17 w Cafe Cultura ( ul. Królowej Jadwigi- boczna ulica od Monte Cassino) Więcej info w sali klubowej na forum. Cytuj
lupin Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2015 Istnieje możliwość zorganizowania nazwijmy to "warsztatów" z tajników pielęgnacji obuwia dla osób z Trójmiasta. Spotkanie odbyłoby się w ustalonym przez nas terminie ( weekend) na terenie Trójmiasta. Posiedzimy przy herbacie, kawie albo czymś mocniejszym wymienimy się doświadczeniami i poznamy nieznane nam dotąd fakty o pielęgnacji obuwia. Ktoś jest wstępnie zainteresowany udziałem w takim spotkaniu? Pozdrawiam, Tomek Cytuj
Machiavelli Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2015 Ja bardzo chętnie. A zdradzisz może na jakiej zasadzie miałyby się one odbyć? Tzn, czy będzie to zwykłe spotkanie, na którym wymienimy się doświadczeniem i technikami, czy może pojawi się ktoś, kto poprowadzi warsztaty i zademonstruje profesjonalne techniki? Odkąd przerzuciłem się na Saphira jestem wniebowzięty, choć z chęcią nauczyłbym się jak wykonać perfekcyjne lustro. Cytuj
lupin Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2015 Rozmowa połączona z warsztatami. Pojawi się osoba/osoby, które je poprowadzą. Każdy z nas przyniósłby obuwie i kosmetyki potem pewnie wespół przechodzilibyśmy przez kolejne etapy pielęgnacji obuwia. Ja mam saphira i famaco. Stosunek ceny do jakości (efekty) przemawia jednak za Famaco. 1 Cytuj
Machiavelli Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2015 Rozmowa połączona z warsztatami. Pojawi się osoba/osoby, które je poprowadzą. Każdy z nas przyniósłby obuwie i kosmetyki potem pewnie wespół przechodzilibyśmy przez kolejne etapy pielęgnacji obuwia. Ja mam saphira i famaco. Stosunek ceny do jakości (efekty) przemawia jednak za Famaco. Hmm, pomysł wydaje się ciekawy. Z chęcią wziąłbym udział, ale będzie to zależne od terminu i miejsca. Famaco nie próbowałem, ale dzięki -wypróbuję gdy będę potrzebował nowych. Kończę offtop. Cytuj
lupin Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2015 Temat dotyczący warsztatów został przeniesiony tutaj. Cytuj
PinCollar Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2015 Też chętnie dołączę do grupy. 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Witam Robert -> Gdańsk Żabianka 1 Cytuj
lupin Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 Zapraszam do wątku o kolejnym planowanym spotkaniu forumowiczów z Trójmiasta https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3973-ii-spotkanie-forumowicz%C3%B3w-bwb-tr%C3%B3jmiasto-i-okolice/ Cytuj
lupin Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2016 Szykuje się kolejne spotkanie grupy z Trójmiasta. Więcej info w zakładce spotkania regionalne. Cytuj
dlugaslongas Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Obecny! Tomek, Gdańsk Wrzeszcz. Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
lupin Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Obecny! Tomek, Gdańsk Wrzeszcz. Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Witamy i zapraszamy do śledzenia wątku dotyczącego kolejnego (majowego) spotkania Cytuj
lupin Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 10 godzin temu, Aszer napisał: Witam Artur, Gdańsk Wrzeszcz witamy i zachęcamy do udziału w najbliższym spotkaniu forumowiczów z Trójmiasta i okolic Oto wątek: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi