Wodzu Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Kolega Manul jest albo wysłannikiem mitycznych jak zarządcy Squid Game administratorów tego forum, albo wytworem AI, który przygotowuje nas na całkowite zamknięcie BwB, po wygaśnięciu wszystkich certyfikatów. Ja już powoli odczuwam bezsens kupowania lepszej jakościowo odzieży, pozrywałem też karteczki z lodówki z wyliczeniami, jak mi się amortyzują poszczególne pary butów i ile mnie kosztują z roku na rok. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Tanie buty są po prostu brzydkie. W sensie kształtu. Być może poza oszczędzaniem na sznurówkach i dziurkach do tychże jeszcze lepiej jest producentowi przyoszczędzić na konstrukcji buta. Natomiast nie każdy to widzi, to fakt. Dotyczy to dowolnej dziedziny życia, czy, powiedzmy, sztuki wysokiej albo nawet użytkowej. Trzeba wejść w temat, żeby odróżniać dzieło mistrza od sprawnego (ale nic więcej) rzemiosła. Buty obu marek ze zdjęć posiadałem lub posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 1 godzinę temu, mosze napisał: Tanie buty są po prostu brzydkie. W sensie kształtu. Być może poza oszczędzaniem na sznurówkach i dziurkach do tychże jeszcze lepiej jest producentowi przyoszczędzić na konstrukcji buta. Natomiast nie każdy to widzi, to fakt. Dotyczy to dowolnej dziedziny życia, czy, powiedzmy, sztuki wysokiej albo nawet użytkowej. W mojej ocenie to tylko stan umysłu . Sugestia nic więcej . Wmówienie człowiekowi , że to jest brzydkie , to ładne , tamto piękne , a jeszcze tamto to arcydzieło . W obecnych czasach pracują na to rzesze podpowiadaczy. Na rynku jest przecież olbrzymi pieniądz do wyciągnięcia od konsumentów . 😁 Ja uwielbiam pasztetową, ale idę na wybitny raut, gdzie podają wołowinę jakąś tam, i wszyscy udają zachwyt . Co więcej udają znawców zagadnienia …. Dalej każdy może sobie dopowiedzieć dalszą wersję tej anegdoty . Bo mi się już nie chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Niniejszym wnoszę do nieistniejącego administratora o rozpisanie konkursu forumowego. Chcę się pojedynkować (żeby nie powiedzieć „nap&€@lać”) z Kolegą @Wodzu na memy. Nagrodą mógłby być misiowy puchar za zajęcie pierwszego miejsca. Ewentualnie certyfikat, ale rozumiem, że w to raczej nie umiemy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Swoją drogą to serial Squid Game uważam za wybitny film . Film , który zrozumie każdy , obojętnie z jakiego kręgu kulturowego pochodzi . I gdzie na tej Planecie mieszka . Moja refleksja po pierwszym sezonie była taka : Co człowiek zrobi dla pieniędzy ? Odpowiedziałem sobie : Człowiek dla pieniędzy zrobi wszystko . Druga sprawa to czy taki film powstałby w Polsce ? Tu przypomina mi się słynny dialog z filmu Rejs . Ale chyba wszyscy go znają , więc nie będę go cytował .😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Czy to nie jest temat - 'pytania do administratora'? ...Panowie, co się tu odjaniepawla?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 2 godziny temu, Manul napisał: Swoją drogą to serial Squid Game uważam za wybitny film . Bo Ci wmówili, rzesze podpowiadaczy, że jest wybitny. To zachłyśnięcie się tym mitycznym wschodem Godzinę temu, Koval napisał: ...Panowie, co się tu odjaniepawla?! Kiedyś wypuścili taki film: Czy leci z nami pilot? Nie wiem, ale cieszę się że szybowaliśmy tyle że dowiedziałem się gdzie kupić fajną chińską bluzę i odkupić pasek. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Godzinę temu, Koval napisał: Czy to nie jest temat - 'pytania do administratora'”? Owszem. Ostatnie znane logowanie administratora nastąpiło przez wybranie numeru 0202122. Oto administrator chwilę przed logowaniem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi