Sekret Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Nie mój kolor ale wykonanie bardzo ładne i fajnie wygląda taki zestaw obok siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 27 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 No no , kolor jak kolor miał być inny ale nie wyszedł bo skóra jest kapryśna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 1 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2015 Skalpel będziesz zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 Ładny zestawik, gratki! Mam nadzieję, że przyniesie Ci wymierne korzysći w postaci Biletów Narodowego Banku Polskiego Ja zamówiłem 432 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 4 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Oj aż taka inwestycja to nie była , są większe w planach A żelastwo pod 432 masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Nope. :-/ muszę dobierać żeby kupić dwa Komplety za jedną przesyłką. Zastanawiam się nad 6" i 10" oba po 2 i 10 zębów. Nie wiem tylko czy 10" będzie się z 432 ładnie komponować, boje się ze będzie trochę za "grubo". 10" do mniejszych rzeczy a 6" wiadomo. .. do moich ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 5 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 oby Tobie pasował taki wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Obiecałem i jest, świeże bułeczki od mojego fotografa A Sekret takich nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 30 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 Paski bliźniaki, dla bliźniaków. To w temacie powtarzalności. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 10 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 Long wallet bez bilonu bo poleciał na wyspy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 28 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 Bardzo rowerowe ale później wrzucę rzeczy bardziej na co dzień . Wrzucam jako odświeżenie tematu i raczej jako ciekawostkę/ powtarzalność produktu. Torby narzędziowe. Skóra 1,5mm,malowanie i wykańczanie ręczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 16 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2017 To może coś bardziej cywilnego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 16 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2017 47 minut temu, smurv napisał: To może coś bardziej cywilnego Czy to łyżki do butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 16 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2017 Pięć szósta poszła już głosić dobrą nowinę w świat :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 16 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2017 11 minut temu, smurv napisał: Pięć szósta poszła już głosić dobrą nowinę w świat :P. co użyłeś jako wkład jeśli mogę wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 17 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 Wkładem jest po prostu łyżka do butów, no może troszkę zmodyfikowana. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 4 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 Hey hey Przeprowadzka remont i zmiany w życiu nie są najlepszą opcją na wolny czas ale dalej coś się u mnie dzieje Nie wrzucam całości zdjęć bo jest ich za dużo ale może chociaż część z nich. Projekt nad którym pracowałem jakiś czas a jest tylko mniemy nadzieję czubkiem góry lodowej: Skóra garbowana roślinnie, najlepsze nici i to co byłem w stanie dać jeśli chodzi o moje umiejętności: Trzy kolory: Czarny, Karmelowy, Brązowy Dwie szerokości: 32/36 mm Sprzączki mosiężne: polerowane lub niklowane Czarny 36 niklowany Karmelowy 36 niklowany Ciemny brąz 36 niklowany Pełne przeszycie, trzy kawałki skóry, najpewniej do końca życia ps. Część pasków po zdjęciowych rozmiar 90cm jest jeszcze do wzięcia w lepszej cenie edit: Pytacie, więc wrzucam poglądowo 3 kolory z ich "nazwami" 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi