eye_lip Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 Wszystko w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 Kolega by chciał bez załamań? Jest na to sposób - trzeba nauczyć się chodzić bez zginania stóp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
concept Napisano 7 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 Nie chodziło mi o załamanie tylko o wybrzuszenie skóry za załamaniem. Zdjęcia nie oddają tego aż tak bardzo, ale po przyjrzeniu się prawemu butowi widać, że za załamaniem skóra jest wybrzuszona. http://i.imgur.com/DvR9B2G.jpg Może czepiam się szczegółów, ale to pierwsze w życiu buty kupione za 4 cyfrową kwotę i mają być idealne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 Nie będą idealne, to nie ta półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzps Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 Jednak są buty za kwoty 3 cyfrowe i nie miewają takiej przypadłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 Wręcz musi. Fizycznie się nie da unikać zginania skóry na śródstopiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzps Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 Racja, ale jak zauważył concept, trochę dziwnie "pracują". Jutro sprawdzę swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
concept Napisano 8 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Fakt, to pierwsze moje buty nie kupione w polskiej sieciówce i za cenę przekraczającą 400zł. W komplecie kupiłem oczywiście prawidła cedrowe i kosmetyki saphir (tłuszcz dubbin, krem pommadier i pastę). Ciekawe czy rzeczywiście przetrwają 10 lat lub więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Cholewka jak najbardziej, niepodzelowana podeszwa przy regularnym użytkowaniu absolutnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Jak będziesz zmieniał zelówki to podeszwa się raczej nie zużyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Jasna sprawa. Za krótko napisałem. Chodzi mi o to, że zelówki zdecydowanie łatwiej i taniej można wymieniać niż całą skórzaną podeszwę. Więc zelowanie na ogólną żywotność buta bez dużej ingerencji wpłynie pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
concept Napisano 18 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Z racji, że jestem już po "wydarzeniu" mogę napisać krótką recenzję obuwia. Buty rozchodziły się stosunkowo szybko - dostałem je 5 dni przed ślubem, trzy dni miałem je na nogach, a dwa dni leżały z cedrowymi prawidłami. Zdarły mi nieco skóry na ścięgnie achillesa z racji przyspieszonego rozchodzenia, ale plastry compeed uratowały sytuację i całe wesele (15 godzin na nogach) było mi komfortowo. Podeszwa wydaje się bardzo delikatna, miejscami starła się tak bardzo, że szwy nie są już w tunelu i "ścierają" się o podłoże przy chodzeniu. Jeżeli chodzi o obsługę sklepu klasycznebuty.pl bardzo pozytywna, polecam w 100%. Dziękuje wszystkim za ogromne zainteresowanie i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Jak doszedłeś już do szwów na podeszwie to zeluj, zeluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi