+Immune+ Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 To ja dodam live streaming: http://www.transmisje.info/index.php?op ... &Itemid=48 http://www.polska-klasa.pl/1621/Adamek_ ... RTL_ONLINE Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Tutaj trochę lepszy stream ( przynajmniej mi płynniej chodzi ): http://mlodziantv.hpu.pl/viewpage.php?page_id=2 Cytuj
+Immune+ Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Mam dokładnie na odwrót. Czy ktoś ma linka do stream'u w HD? Chciałbym zobaczyć krew Kliczki w dobrej rozdzielczości. Cytuj
jkrol Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 To ja dodam live streaming: http://www.transmisje.info/index.php?op ... &Itemid=48 Ale to też RTL. Myślałem, że może jakiś tajny polski nadajnik Swoją drogą - oni walczą we Wrocławiu, tak? To czemu na ringu są niemieckie reklamy a ringspeecher gada po angielsku? Cytuj
Gość Nereusz Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 To ja dodam live streaming: http://www.transmisje.info/index.php?op ... &Itemid=48 Ale to też RTL. Myślałem, że może jakiś tajny polski nadajnik Swoją drogą - oni walczą we Wrocławiu, tak? To czemu na ringu są niemieckie reklamy a ringspeecher gada po angielsku? Walka zgodnie z przewidywaniami. Natomiast odnośnie reklam, to dlatego, że dla organizatora, którym jest firma Kliczków Polska to rynek trzeciego sortu, a głównie działają w Niemczech. Cytuj
macaroni Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Janek Wiśniewski padł... Cytuj
eightwonder Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 dobrze, ze andrzej wciaz trenuje... Cytuj
Kynio Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 dobrze, ze andrzej wciaz trenuje... Dobrze dla kogo? Cytuj
eightwonder Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 dla mnie, jako kibica:) Cytuj
Breslauer Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Bardziej mnie interesuje jaka będzie kolejna walka Adamka. Z Kliczką raczej na starcie nie miał zbyt wielkich szans, ale z pięściarzami o mniejszym zasięgu ramion spokojnie morze walczyć i zwyciężać. Cytuj
Gravis Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Trzeba mu przyznać, że wytrzymałosć na uderzenia ma sporą Co zresztą sam Kliczko powiedział (swoją drogą facet ma niezwykłą klasę - osobową - i jest najbardziej wykształconym bokserem na świecie) Komentarz po walce oddając umiejętności dyplomatyczne Witalija Cytuj
Brzydalllo Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Wiedziałem że Adamek nie ma szans z Kliczką ale że dostanie takie baty to było dla mnie kompletne zaskoczenie. Jego twarz wyglądała po walce jak mielonka, Kliczko miał facjate niczym dziecko (w sumie się nie dziwie może dwa ciosy w całej walce dostał ). To już kelner Sosnowski lepiej się spisał podczas walki z Witalijem. Adamek nie ma szans na mistrzostwo wagi ciężkiej, wszystkie pasy są w rękach braci. Powinien zejść do niższej kategorii wagowej, chyba że chce obijać samych kelnerów w ciężkiej. Cytuj
jkrol Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Tam, gdzie Kliczko atakował prosto na głowę, tam Adamek mógł proste wyprowadzać co najwyżej na korpus, a chcąc atakować głowę musiał jeszcze skracać dystans. Wyglądało to trochę jakby dzieciak bił się z dorosłym, który daje mu czasami fory. Szkoda ;( Co zresztą sam Kliczko powiedział (swoją drogą facet ma niezwykłą klasę - osobową - i jest najbardziej wykształconym bokserem na świecie)A to prawda, że Kliczko ma doktorat z filozofii? Cytuj
Karczmarz Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Aż z ciekawości odpaliłem sobie na tubach walkę Mike Tyson vs Lennox Lewis - różnica wzrostu podobna jak między Adamkiem a Kliczko, a potem Lennox Lewis vs. Vitali Kliczko i mam wrażenie że kiedyś to wyglądało ciekawiej Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Adamek v Kliczko. Podsumowanie walki. Cytuj
Gość Nereusz Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Tam, gdzie Kliczko atakował prosto na głowę, tam Adamek mógł proste wyprowadzać co najwyżej na korpus, a chcąc atakować głowę musiał jeszcze skracać dystans. Wyglądało to trochę jakby dzieciak bił się z dorosłym, który daje mu czasami fory. Szkoda ;( Co zresztą sam Kliczko powiedział (swoją drogą facet ma niezwykłą klasę - osobową - i jest najbardziej wykształconym bokserem na świecie)A to prawda, że Kliczko ma doktorat z filozofii? A Władymir ma doktorat z metodyki sportu. Cytuj
meqoq Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Adamek v Kliczko. Podsumowanie walki. Doskonałe. Mogę ukraść to zdjęcie? Cytuj
Bartek Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Luksusowa? A cóż z niej za reprezentantka?... Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Bierz, bierz. PS Ja też padłem w 10. rundzie Cytuj
damiance Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj
jkrol Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 damiance, co to za kampania? znasz może agencję i produkt, który za tym stoi? Cytuj
Bartek Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Robliła to agencja Koledzy (jeśli dobrze pamiętam), ale nie wiem dla kogo - o ile w ogóle był to projekt zlecony, a nie po prostu pomysł kreatywnego. koledzy.com Cytuj
dsc Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Panowie, tak odnosnie gier i rozrywek oraz naszego hobby, oby nigdy nie wygladalo to tak: Pozdrawiam, dsc. Cytuj
Gravis Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 A tutaj coś dla ludzi kochajacych wspinaczkę i fotografię - rewelacyjne zdjęcia: http://vimeo.com/27786807 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi