+Immune+ Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 To ja dodam live streaming: http://www.transmisje.info/index.php?op ... &Itemid=48 http://www.polska-klasa.pl/1621/Adamek_ ... RTL_ONLINE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 Tutaj trochę lepszy stream ( przynajmniej mi płynniej chodzi ): http://mlodziantv.hpu.pl/viewpage.php?page_id=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 Mam dokładnie na odwrót. Czy ktoś ma linka do stream'u w HD? Chciałbym zobaczyć krew Kliczki w dobrej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 To ja dodam live streaming: http://www.transmisje.info/index.php?op ... &Itemid=48 Ale to też RTL. Myślałem, że może jakiś tajny polski nadajnik Swoją drogą - oni walczą we Wrocławiu, tak? To czemu na ringu są niemieckie reklamy a ringspeecher gada po angielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 To ja dodam live streaming: http://www.transmisje.info/index.php?op ... &Itemid=48 Ale to też RTL. Myślałem, że może jakiś tajny polski nadajnik Swoją drogą - oni walczą we Wrocławiu, tak? To czemu na ringu są niemieckie reklamy a ringspeecher gada po angielsku? Walka zgodnie z przewidywaniami. Natomiast odnośnie reklam, to dlatego, że dla organizatora, którym jest firma Kliczków Polska to rynek trzeciego sortu, a głównie działają w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 Janek Wiśniewski padł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 dobrze, ze andrzej wciaz trenuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 dobrze, ze andrzej wciaz trenuje... Dobrze dla kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 dla mnie, jako kibica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Bardziej mnie interesuje jaka będzie kolejna walka Adamka. Z Kliczką raczej na starcie nie miał zbyt wielkich szans, ale z pięściarzami o mniejszym zasięgu ramion spokojnie morze walczyć i zwyciężać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Trzeba mu przyznać, że wytrzymałosć na uderzenia ma sporą Co zresztą sam Kliczko powiedział (swoją drogą facet ma niezwykłą klasę - osobową - i jest najbardziej wykształconym bokserem na świecie) Komentarz po walce oddając umiejętności dyplomatyczne Witalija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Wiedziałem że Adamek nie ma szans z Kliczką ale że dostanie takie baty to było dla mnie kompletne zaskoczenie. Jego twarz wyglądała po walce jak mielonka, Kliczko miał facjate niczym dziecko (w sumie się nie dziwie może dwa ciosy w całej walce dostał ). To już kelner Sosnowski lepiej się spisał podczas walki z Witalijem. Adamek nie ma szans na mistrzostwo wagi ciężkiej, wszystkie pasy są w rękach braci. Powinien zejść do niższej kategorii wagowej, chyba że chce obijać samych kelnerów w ciężkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Tam, gdzie Kliczko atakował prosto na głowę, tam Adamek mógł proste wyprowadzać co najwyżej na korpus, a chcąc atakować głowę musiał jeszcze skracać dystans. Wyglądało to trochę jakby dzieciak bił się z dorosłym, który daje mu czasami fory. Szkoda ;( Co zresztą sam Kliczko powiedział (swoją drogą facet ma niezwykłą klasę - osobową - i jest najbardziej wykształconym bokserem na świecie)A to prawda, że Kliczko ma doktorat z filozofii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Tak to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Aż z ciekawości odpaliłem sobie na tubach walkę Mike Tyson vs Lennox Lewis - różnica wzrostu podobna jak między Adamkiem a Kliczko, a potem Lennox Lewis vs. Vitali Kliczko i mam wrażenie że kiedyś to wyglądało ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Adamek v Kliczko. Podsumowanie walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Tam, gdzie Kliczko atakował prosto na głowę, tam Adamek mógł proste wyprowadzać co najwyżej na korpus, a chcąc atakować głowę musiał jeszcze skracać dystans. Wyglądało to trochę jakby dzieciak bił się z dorosłym, który daje mu czasami fory. Szkoda ;( Co zresztą sam Kliczko powiedział (swoją drogą facet ma niezwykłą klasę - osobową - i jest najbardziej wykształconym bokserem na świecie)A to prawda, że Kliczko ma doktorat z filozofii? A Władymir ma doktorat z metodyki sportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Adamek v Kliczko. Podsumowanie walki. Doskonałe. Mogę ukraść to zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Luksusowa? A cóż z niej za reprezentantka?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Bierz, bierz. PS Ja też padłem w 10. rundzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 damiance, co to za kampania? znasz może agencję i produkt, który za tym stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Robliła to agencja Koledzy (jeśli dobrze pamiętam), ale nie wiem dla kogo - o ile w ogóle był to projekt zlecony, a nie po prostu pomysł kreatywnego. koledzy.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Panowie, tak odnosnie gier i rozrywek oraz naszego hobby, oby nigdy nie wygladalo to tak: Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 A tutaj coś dla ludzi kochajacych wspinaczkę i fotografię - rewelacyjne zdjęcia: http://vimeo.com/27786807 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi