Hans Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam Panowie Ostatnio nosze się z zakupem kolejnego fularu i przypadkiem trafiłem na stronę producenta zwanego Piodaw. Co ciekawe moją całkiem sporo wzorów, a i ceny nieraz ciut niższe niż u konkurencji. Czy ktokolwiek z szanownych forumowiczów miał styczność z tą firmą? Jak jest z jakością materiałów i wykonania? Pozdrawiam i z góry dzięki Cytuj
slababateria Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 A wracając do tematu rozmowy - ktoś coś o nich słyszał, kupował? Ja akurat byłem bardziej zainteresowany muchami i poszetkami. Jakaś opinia na temat jakości? Cytuj
TYTUS Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Wzornictwo wielu poszetek jak wycięte z kanapy. Cytuj
Velahrn Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Proszę o powrót do merytorycznej dyskusji (zakładając, że firma takiej dyskusji jest warta). Off-topic usunąłem. Cytuj
Hans Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 To fakt, ale zawsze można znaleźć coś ciekawego. Przyznam jednak ze mnie zainteresowały może dwa lub trzy wzory. Cytuj
-Mateusz- Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 Więc czy Koledzy są w stanie wypowiedzieć się na temat jakości tej firmy? Cytuj
Hargin Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 Mam z tej firmy 4 białe, lniane poszetki obszyte kolorowymi nićmi - co prawda ciężko to zepsuć i im się nie udało Cytuj
bumarek Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 A miał już ktoś wyszywane inicjały na produktach od nich? Pytam, bo planuje prezent znajomemu, jednak sądząc po powyższych opiniach, muszę się jeszcze grubo zastanowić. ___________ Oto moja strona, na której znajdziecie porady w kwestii chwilówek online. Cytuj
Hargin Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 moja opinia jest ok, na jednej mam inicjał i też jest ok Cytuj
mapsajm Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Mam od nich fular, dwie lniane i dwie jedwabne poszetki. Na wszystkim są wyszyte inicjały. Jakość satysfakcjonująca przy tej cenie. Lniane poszetki nie różnią się na moje oko materiałem i sposobem obszycia od poszetka.com, za to monogram ładniejszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi