Hans Napisano 7 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Witam Panowie Ostatnio nosze się z zakupem kolejnego fularu i przypadkiem trafiłem na stronę producenta zwanego Piodaw. Co ciekawe moją całkiem sporo wzorów, a i ceny nieraz ciut niższe niż u konkurencji. Czy ktokolwiek z szanownych forumowiczów miał styczność z tą firmą? Jak jest z jakością materiałów i wykonania? Pozdrawiam i z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slababateria Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2014 A wracając do tematu rozmowy - ktoś coś o nich słyszał, kupował? Ja akurat byłem bardziej zainteresowany muchami i poszetkami. Jakaś opinia na temat jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Wzornictwo wielu poszetek jak wycięte z kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Proszę o powrót do merytorycznej dyskusji (zakładając, że firma takiej dyskusji jest warta). Off-topic usunąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hans Napisano 8 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2014 To fakt, ale zawsze można znaleźć coś ciekawego. Przyznam jednak ze mnie zainteresowały może dwa lub trzy wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Mateusz- Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2014 Więc czy Koledzy są w stanie wypowiedzieć się na temat jakości tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2014 Mam z tej firmy 4 białe, lniane poszetki obszyte kolorowymi nićmi - co prawda ciężko to zepsuć i im się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumarek Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2014 A miał już ktoś wyszywane inicjały na produktach od nich? Pytam, bo planuje prezent znajomemu, jednak sądząc po powyższych opiniach, muszę się jeszcze grubo zastanowić. ___________ Oto moja strona, na której znajdziecie porady w kwestii chwilówek online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2014 moja opinia jest ok, na jednej mam inicjał i też jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapsajm Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Mam od nich fular, dwie lniane i dwie jedwabne poszetki. Na wszystkim są wyszyte inicjały. Jakość satysfakcjonująca przy tej cenie. Lniane poszetki nie różnią się na moje oko materiałem i sposobem obszycia od poszetka.com, za to monogram ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi