pirat Napisano 4 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2011 dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Panowie, w razie przygotowań do zamówienia u danego rzemieślnika, lub prezentacji finału zamówienia, proszę o zakładanie osobnych wątków w dziale Bespoke i ew. zostawienie linka w temacie danego rzemieślnika w przewodniku. Unikniemy bałaganu i damy szansę zauważenia wszystkim, że któryś z nas ptzygotowuje się do kolejnego zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Orientuje się ktoś ile liczy sobie Pan Tadeusz Górka za uszycie marynarki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Orientuje się ktoś ile liczy sobie Pan Tadeusz Górka za uszycie marynarki ?(12) 633-04-04 - Zadzwoń i zapytaj. Jeżeli 1,500 złotych kosztuje uszycie garnituru, a 300 złotych spodni, to marynarka zapewne będzie kosztowała w granicach 1,100-1,300 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 16 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 ceny u niego sumują się do 100%. jeśli garnitur 1600, to marynarka 1300. jeśli 1500, to 1200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SceptycznyMiś Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Dokonywałem u Pana Tadeusza drobnej poprawki, a mianowicie skrócenie spodni. Pan Tadeusz to złoty człowiek, miły i rzetelny. Terminowo bardzo szybko (na drugi dzień dostałem o 10 spodnie), zapłaciłem 40 zł. Pan Tadeusz w dodatku wyprasował mi rękawy od marynarki i obejrzał cały garnitur w poszukiwaniu rzeczy do poprawy (mimo, że się o to nie prosiłem). Skrócone spodnie wyglądają bardzo dobrze, nic nie odstaje, nie wystaje. Jednym słowem polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi