macaroni Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Panowie, w razie przygotowań do zamówienia u danego rzemieślnika, lub prezentacji finału zamówienia, proszę o zakładanie osobnych wątków w dziale Bespoke i ew. zostawienie linka w temacie danego rzemieślnika w przewodniku. Unikniemy bałaganu i damy szansę zauważenia wszystkim, że któryś z nas ptzygotowuje się do kolejnego zamówienia. Cytuj
d_box Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Orientuje się ktoś ile liczy sobie Pan Tadeusz Górka za uszycie marynarki ? Cytuj
+Immune+ Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Orientuje się ktoś ile liczy sobie Pan Tadeusz Górka za uszycie marynarki ?(12) 633-04-04 - Zadzwoń i zapytaj. Jeżeli 1,500 złotych kosztuje uszycie garnituru, a 300 złotych spodni, to marynarka zapewne będzie kosztowała w granicach 1,100-1,300 złotych. Cytuj
kset Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 ceny u niego sumują się do 100%. jeśli garnitur 1600, to marynarka 1300. jeśli 1500, to 1200. Cytuj
SceptycznyMiś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Dokonywałem u Pana Tadeusza drobnej poprawki, a mianowicie skrócenie spodni. Pan Tadeusz to złoty człowiek, miły i rzetelny. Terminowo bardzo szybko (na drugi dzień dostałem o 10 spodnie), zapłaciłem 40 zł. Pan Tadeusz w dodatku wyprasował mi rękawy od marynarki i obejrzał cały garnitur w poszukiwaniu rzeczy do poprawy (mimo, że się o to nie prosiłem). Skrócone spodnie wyglądają bardzo dobrze, nic nie odstaje, nie wystaje. Jednym słowem polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi