Victor Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Panowie mam do odchudzenia i skrócenia trencz. Czy możecie polecić zakład, gdzie bez obaw mogę się z tym udać? Czy nie orientujecie się może czy taki zakład jest gdzieś w Będzinie, Dąbrowie Górniczej albo w Sosnowcu? Pozdrawiam Swój trencz odchudzałem u krawca w FH w Sosnowcu. Z efektu byłem bardzo zadowolony, panią trzeba tylko naprowadzić i być pewnym swojego zdania. Skracałem kiedyś u niej rękawy w kurtce skórzanej, ciężko było jej wmówić jaka długość jest poprawna ale jak już przemówiłem, to efekt był bombowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 ... ciężko było jej wmówić jaka długość jest poprawna ale jak już przemówiłem, to efekt był bombowy. To znaczy, ze skróciła tyle, ile chciałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 To znaczy, ze skróciła tyle, ile chciałeś? Tak. Wcześniej to były teksty typu "będzie za krótko, tak się nie nosi, powinno być do kciuka, dobrze pan przecież ma". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 Czy korzystał ktoś może z usług Pana Blicharskiego Wiesława (zakład krawiecki Będzin-Łagisza)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Czy mógłby mi ktoś polecić pracownie cerowania artystycznego w Katowicach i okolicy? Mam małą dziurkę na kołnierzu marynarki i muszę to jakoś zabezpieczyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
origanum_vulgare Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 Poszukiwana pracownia krawiecka w Katowicach gdzie skracają rękawy koszuli z przeniesieniem listwy i potrafią poradzić sobie z dopasowaniem marynarki - korzystałem z Posztka.com - ale ze względu na dużą ilość pracy zawiesili usługi krawieckie - niestety. Czy ktoś z forumowiczów może kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xif Napisano 12 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2018 Ponowię pytanie Kolegi - poszukiwana pracownika krawiecka w Katowicach (i okolicach), do "obrobienia" marynarki. Czy polecany niegdyś Pan Kazimierz Pawelec nadal świadczy swoje usługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. M Napisano 23 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 Czyli z punktów w Katowicach mamy do wyboru: 1) Tiviano 2) Silesia City Center 3) www.pogotowiekrawieckie.katowice.pl, Panewnicka 79, 40-001 Katowice 4) stylowakrawcowa.pl - Zakład Krawiecki Styl, Osiedle Tysiąclecia 86a 5) poszetka.com - chwilowo zawieszone zlecenia na przeróbki krawieckie ze względu na duże ilości zamówień bespoke. 6) Kazimierz Pawelec Krawiec, ul.Krzywa 5, 40-064 Katowice - podszedłem dziś na ulicę Krzywą 5, ale niestety zastałem szyld lokal do wynajęcia. 7) jakeś poprawki krawieckie możliwe są też w galerii katowickiej na poziomie -1, Pani zapewniała, że są w stanie poprawić garnitur. Próbował ktoś poprawić cokolwiek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
origanum_vulgare Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 Ja mogę się odnieść do punktu na Panewnickiej - skorzystałem z powodu zawieszenia usług krawieckich przez Poszetka.com - skracałem rękawy koszuli, dopasowanie tej koszuli, skracanie rękawów w kurtce, skracanie i zwężanie jeansowych spodni. Generalnie usługi wykonane poprawnie, minimalnie za krótko wyszły rękawy w koszuli - jednak zdecydowanie bardziej odpowiada mi w Poszetka.com podejście do klienta. Dlatego podkreślę, że w Poszetka.com zawsze byłem w 100% zadowolony zarówno z jakości usług jak i obsługi klienta - liczę, że ich usługi krawieckie powrócą. W Tiviano dostałem informację, że nie świadczą usług krawieckich, ale robią wyjątki dla swoich klientów z tego co zrozumiałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafus Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2018 W punkcie na Panewnickiej polecam szczególnie Panią Oksanę jeśli chodzi o przeróbki męskiej garderoby począwszy od koszul , spodni a na garniturach kończąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 15 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2018 W dniu 8.07.2018 o 08:27, origanum_vulgare napisał: Poszukiwana pracownia krawiecka w Katowicach gdzie skracają rękawy koszuli z przeniesieniem listwy i potrafią poradzić sobie z dopasowaniem marynarki - korzystałem z Posztka.com - ale ze względu na dużą ilość pracy zawiesili usługi krawieckie - niestety. Czy ktoś z forumowiczów może kogoś polecić? Osiedle Tysiąclecia - Karo Moda - bardzo dobrze skracają rękawy z przeniesieniem listy, korzystałem chyba z 15 razy już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bianconeristy Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 Również szukam krawca do przeróbek garnituru. Głównie interesuje mnie skrócenie rękawów w marynarce, dlatego zależy mi na kimś sprawdzonym. Jakiś czas temu dzwoniłem w tym celu do Handelsman & Royce przy Placu Wolności. Pani powiedziała mi, że oczywiście jest taka możliwość. Oni dzwonią po krawca, z którym współpracują i umawiają spotkanie u siebie. Czy ktoś korzystał u nich z takich usług? Poszetka.com wznowiła przyjmowanie zleceń na przeróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
origanum_vulgare Napisano 16 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2019 Podbijam temat z pytaniem o skrócenie rękawów w swetrze z kaszmiru o jakieś 3-4cm - jest ktoś w Kato lub okolicy od takich tematów? Na marginesie chciałem zaznaczyć, że korzystam na bieżąco z Poszetka.com i zawsze jestem zadowolony, kilkanaście zleceń zawsze starannie i rzetelnie wykonanych ... ale swetra chyba nie ogarną chodź jeszcze nie pytałem;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ladislav Napisano 14 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2019 Mi się wydaje, ze poszetka już nie przyjmuje przeróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diminished Napisano 13 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2021 Czy ktoś z was skracał rękawy marynarki od góry w Katowicach? Moglibyście polecić dobrego krawca?Zastanawiałem się też, czy w przypadku dobrego fachowca istnieje duże ryzyko zniszczenia marynarki taką operacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ladislav Napisano 13 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2021 Spróbuj Bielsko-Biała i tam Leśnowolski. Dodaję ale,że nie byłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi