Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koval, dnia 25 List 2013 - 14:11, napisał:Koval, dnia 25 List 2013 - 14:11, napisał:Koval, dnia 25 List 2013 - 14:11, napisał:Koval, dnia 25 List 2013 - 14:11, napisał:

Üxküll, błagam, nie wklejaj takich rzeczy - 'TO' z Cher zmiażdżyło mi psychikę :wacko:

Podobno dzisiaj TRZEBA być tolerancyjnym i bardziej otwartym na różne formy życia w społeczeństwie. Wynik polubień daje dużo do myślenia jak na firmę koncentrującą się na gaciach.  ;)

Opublikowano

Żadna kobieta nie będzie myśleć, że zaoszczędzi 100 zł jak poczeka 2 tygodnie na przesyłkę skoro może to mieć już...

Z własnego doświadczenia wiem, że istnieją także i takie.

Poza tym jakość to podstawa - doskonale widać to nawet na półkach z popularnymi ciuchami. W dziale damskim są prawi same cieniutkie szmatki ledwo zszyte z plastiku... w dziale męskim nawet sportowa bluza z tej samej firmy jest wykonana z grubego naturalnego materiału. Dlatego tez moja kobietka często kupuje sobie męskie bluzy ;p

Przesyłki do pracy to podstawa:)

W dzisiejszych czasach powstało coś jeszcze lepszego - paczkomaty i odbiór w punkcie. Prawdziwy konspirant zakłada sobie osobny adres e-mail wyłącznie na wiadomości o oczekujących przesyłkach i w wyznaczonym czasie przejeżdrzając w pobliżu odbiera paczkę by za chwilę pozbywa się opakowania w najbliższym śmietniku.

Opublikowano

W dzisiejszych czasach powstało coś jeszcze lepszego - paczkomaty i odbiór w punkcie. Prawdziwy konspirant zakłada sobie osobny adres e-mail wyłącznie na wiadomości o oczekujących przesyłkach i w wyznaczonym czasie przejeżdrzając w pobliżu odbiera paczkę by za chwilę pozbywa się opakowania w najbliższym śmietniku.

... a zakupiony towar od razu przyodziewa ;)

Opublikowano

I tak chyba trzeba być czujnym. Mój ojciec zawsze wpada na tym, że rok temu w promocji kupił kolejną tonę książek wydanych... trzy dni wcześniej ;)

...czyli, wniosek z tego taki, że czujności nigdy za wiele ;) A jak już ktoś - czyt. żona, dziewczyna - zaczyna drążyć szczegółowo to... ...trzeba się ratować dobrą kolacją i bukietem róż... ;) ...ewentualnie: "...kochanie, chyba coś wspominałaś o zakupach, chyba coś chciałaś sobie kupić" ;)