eye_lip Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Odebrane przed Wileką Renowacją, buty można było zobaczyć na imprezie. Cordovan z Horween w kolorze whisky + zamsz. Pochodziłem już trochę, dopasowanie bardzo dobre jak to u TJ. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Super ! Bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Świetne połączenie i realizacja! Pozazdrościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Ładne połączenie mocnego cordovanu z zamszem! Ciekaw jestem jak zamsz będzie się zachowywał w codrovanowych ryzach przez lata:) Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Mam jedne balmorale w podobnym fasonie i jest ok, zamsz jest wysoko także nie uszkadza się, nie pracuje, nie ma ryzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Czy są robione na typowym dla Januszkiewicza kopycie czy w jakiś sposób sugerowałeś mu kształt buta? Zauważyłem, że Januszkiewicz w większości swoich butach pracuje na jednym modelu kopyta, które dopasowuje pod klienta. Dużo butów właśnie o podobnym profilu można obejrzeć na wystawie jego zakładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Nie pracuje na jednym modelu kopyta, skąd taki pomysł? W zkaładzie jest wiele butów na różnych kopytach. Ja chciałem buty ze ściętym noskiem z zaznaczonymi krawędziami (wg. TJ to kaczy dziub). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Świetne buciki, jak dla mnie połączenie skóry i zamszu wygląda rewelacyjnie. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Nie pracuje na jednym modelu kopyta, skąd taki pomysł? W zkaładzie jest wiele butów na różnych kopytach. Ja chciałem buty ze ściętym noskiem z zaznaczonymi krawędziami (wg. TJ to kaczy dziub). Pięknie wyszedł "kaczy dziób". TJ potrafi spełnić takie zachcianki. Jak komuś zamarzy się coś w stylu Bestetti, do TJ może iść. Buty warte opisu i dokumentacji na stronie w drugiej skórze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Nie jestem do końca zadowolony z tego czubka, nie jest tak mocno zaznaczony jakbym chciał (może to kwestia tego, że cordovan jest grubszy i bardziej zwarty niż zwykła licówka) i buty są zbyt zaokrąglone patrząc z góry na czubki. Jak komuś zamarzy się coś w stylu Bestetti, do TJ może iść. Zdecydowanie nie, jednak to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Nie jestem do końca zadowolony z tego czubka, nie jest tak mocno zaznaczony jakbym chciał (może to kwestia tego, że cordovan jest grubszy i bardziej zwarty niż zwykła licówka) i buty są zbyt zaokrąglone patrząc z góry na czubki. Mnie się ten chisel podoba - z tychże samych powodów... Bestetti to już nie dziób, a raczej szpon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Świetne pomysł z tym połączeniem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Zrobiłem dzisiaj kilka fotek w dziennym świetle, reszta u mnie na stronie: http://www.wdrugiejskorze.pl/tadeusz-januszkiewicz-oksfordy-z-cordovanu-i-zamszu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Te zdjęcie to chyba zrobione w terrarium... u nas zieleni już w zasadzie nie ma Buty oczywiście piękne, szczególnie połączenie kolorystyczne - włącznie z kontrastującym szyciem podeszwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Nie w terrarium, tylko parę metrów od mojego bloku, za tydzień pewnie robiłbym w śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 To zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Miało być „te zdjęcia” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi