eye_lip Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Dzisiaj odwiedziłem zakład w Pruszkowie - bardzo szeroki wybór czapek, beretów, kapeluszy. Robione na miejscu jak i importowane, ale większość to robota własna. Są fajne czapki i kapelusze z naturalnej skóry, trafiłem też na uszatkę z jenota. Ceny bardzo przystępne. Zakład ma tradycje, to stara firma. Podaję adres: Pruszków, ul Kraszewskiego 40, tel. 22 758 13 80 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Kilroy Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 A są tam jakieś klasyczne opcje typu homburg, melonik? Słomianych kanotierów nie spodziewam się. Pozdrawiam, Dr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 A może jakiś pilśniowy trilby (czyli fedora z wąskim rondem 5cm) albo kapelusz panama (z liści łyczkowca palmiastego)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Üxküll Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 A są tam jakieś klasyczne opcje typu homburg, melonik? Słomianych kanotierów nie spodziewam się. Pozdrawiam, Dr Wystarczy, że trafisz do Cambridge, to będziesz mógł kupić kanotierę, a następnie wypróbować swoich sił w "punting" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Homburga i Fedory nie zanotowałem (kapelusze są wysoko i nie wszystkie widać), ale zamierzam tam jeszcze być, to sprawdzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts