macaroni Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Panowie, makaron i pomidory został nominowany do nagrody Modne Kreacje 2011 przez Sophisti.pl Wśród nominowanych znajdziecie też mr. Vintage. Link do głosowania tu: http://sophisti.pl/warsaw_fashion_stree ... og-modowy/ Dziękuję ze każdy głos. P.S. Jeśli używacie maca może być problem z oddaniem głosu w Safari. Rozwiązaniem jest np. głosowanie spod Firefoxa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Immune+ Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Sumienie nakazuje mi głosować na Was obu. Mam nadzieję, że bratobójcza walka zaprowadzi Was na podium. Powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.vintage Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Sumienie nakazuje mi głosować na Was obu. Mam nadzieję, że bratobójcza walka zaprowadzi Was na podium. Powodzenia! Konkurencja ze strony Pań jest bardzo duża, ale ja ogromnie cieszę się, że aż 2 blogi męskie znalazły się wśród nominowanych. Zapomniałbym o trzecim męskim, ale w innej kategorii http://sophisti.pl/warsaw_fashion_stree ... ion-image/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Ja chyba będę w jeden dzień na jednego w drugi na drugiego z Was głosował Gratuluję nominacji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andershep Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 w przeciwieństwie do większości damskich - blog macaroniego jest z założenia elitarnym i nie przejmowałbym się tym, że nie zajmuje wysokich pozycji w tych konkursach. ja oczywiście zagłosowałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saphir.pl Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Ha - gratulacje Panowie. Coraz więcej Was tu i tam. Również klikam naprzemiennie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Immune+ Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Michał, widziałem że zająłeś drugie miejsce w I etapie konkursu - wiadomo jak sprawa wygląda dalej? Czy jest tak jak w przypadku OF, czyli jury wybiera zwycięzce? Byłoby super gdybyśmy zgarnęli komplet tytułów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts