macaroni Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Panowie, makaron i pomidory został nominowany do nagrody Modne Kreacje 2011 przez Sophisti.pl Wśród nominowanych znajdziecie też mr. Vintage. Link do głosowania tu: http://sophisti.pl/warsaw_fashion_stree ... og-modowy/ Dziękuję ze każdy głos. P.S. Jeśli używacie maca może być problem z oddaniem głosu w Safari. Rozwiązaniem jest np. głosowanie spod Firefoxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Sumienie nakazuje mi głosować na Was obu. Mam nadzieję, że bratobójcza walka zaprowadzi Was na podium. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Sumienie nakazuje mi głosować na Was obu. Mam nadzieję, że bratobójcza walka zaprowadzi Was na podium. Powodzenia! Konkurencja ze strony Pań jest bardzo duża, ale ja ogromnie cieszę się, że aż 2 blogi męskie znalazły się wśród nominowanych. Zapomniałbym o trzecim męskim, ale w innej kategorii http://sophisti.pl/warsaw_fashion_stree ... ion-image/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Ja chyba będę w jeden dzień na jednego w drugi na drugiego z Was głosował Gratuluję nominacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 w przeciwieństwie do większości damskich - blog macaroniego jest z założenia elitarnym i nie przejmowałbym się tym, że nie zajmuje wysokich pozycji w tych konkursach. ja oczywiście zagłosowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Ha - gratulacje Panowie. Coraz więcej Was tu i tam. Również klikam naprzemiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 6 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2011 Michał, widziałem że zająłeś drugie miejsce w I etapie konkursu - wiadomo jak sprawa wygląda dalej? Czy jest tak jak w przypadku OF, czyli jury wybiera zwycięzce? Byłoby super gdybyśmy zgarnęli komplet tytułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi