Sekret Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Mateusz wykonał dla mnie pasek, zgodnie z zamówieniem prosty do bólu, czarny, po wewnętrznej stronie sygnatura. Jestem bardzo zadowolony z efektu i współpracy, polecam serdecznie wszystkim!!!! Dzięki Mateusz!!! Ps,. Bardzo zacne opakowanie przesyłki! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 15 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Proszę bardzo i ja też dziękuję. Edit: Dostałem zdjęcia z niebieskim kajmanem Mateusz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Ale jednak nie Nomos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 21 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Dwie ostatnie kieszonki Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 30 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 Kilka ostatnich paseczków. Kajman ręcznie patynowany Cieniutki Horween Surowy Rally Kieszonka i pasek do Baume & Mercier z żółta tarczą. Pozdrawiam Mateusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 10 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Trochę zaległości się porobiło więc nadrabiam Kieszonka w wersji egzotycznej Jednoczęściowy pasek do omegi Struś do Panerai Dwa paski do zegarków Paanerai. Obydwa wykonane z oryginalnej skóry z ładownic wojskowych. Paredziesiąt lat historii ponownie w aktywnym użyciu. Rekin w burgundzie do zegarka z brązu i zieloną tarczą. Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 10 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Kolorowe rally I klasyczny bund Mateusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Dzieje się! Mateusz - te rally są REALY... !!! ...Pod konkretne zegarki, czy miałeś wizję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 10 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Dzieje się! Mateusz - te rally są REALY... !!! ...Pod konkretne zegarki, czy miałeś wizję? Dziękuję Paski były zamawiane pod konkretne zegarki obydwa do Steinhartów Turkusowy do Steinhart Lemans GT A granatowy do Steinhart Racetimer Zdjęcia z sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 30 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 I coś do własnego Orienta. Nowe skóry na paski. Dwie dolne to nubuk a poniżej paski z jednej z nich. Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Dla odmiany pasek z zawijanymi brzegami. Rally w starym wydaniu. Pasków w tej konstrukcji praktycznie nie wykonuję ale może czas to zmienić. Pasek cieniutki i miękki 2-3 mm. Mateusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 I coś do własnego Orisa. Orisa? - Feudowska pomyłka? ...Jak możesz, pokaż tego 'rally' od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taxus Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Mateusz wykonuje również piękne etui do zapalniczek zippo. Warto odwiedzić Jego stronę internetową i zobaczyć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Orisa? - Feudowska pomyłka? ...Jak możesz, pokaż tego 'rally' od spodu. Ups. Dużo w sieci siedziałem i ogladałem ładne zdjęcia Pasek już poleciał ale mam fotkę jednej części z tyłem. Dodam później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 12 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Z tego całego szycia pasków uzbierało mi się parę zegarków i głupio żeby tak luzem je trzymać. Pudełek drewnianych jest na rynku dużo i można wybierać ale przyszedł wikend i trzeba było odpocząć od ciężkiej pracy, powstał zatem taki 2 dniowy projekt. Szkatułka na 8 zegarków (przezornie jak by kolekcja się chciała rozrastać ), sosna + skórzane pasy i panele wewnątrz. Poduszki będę szył w najbliższej przyszłości Klamry zegarkowe 24 mm. Mateusz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 4 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Ostatnie paseczki Cieniutki jaszczur do Cartiera de Calibre 1.2 mm na końcach, pasek z ładownicy do Omegi oraz 24 do Panerai, kóra ze starej sygnowanej ładownicy.Mateusz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Poka te swoje nowe narzędzia , jak się pracuje :>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 11 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Narzędzia stare jednak konieczność wyniesienia się z mieszkania zaoowocowała nowym miejscem. Na razie w powijakach ale.... W międzyczasie ostatnie produkcje Kieszonka na .. budzik Kajmanowy zestaw ręcznie patynowany. Portfel i pasek do zegarka Christopher Ward. I mała skrzynka na zegarek. Mateusz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Super, dobra miejscówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2015 Wow! Zazdroszczę Mateusz! Powodzenia! pochwal się ile m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Uuuuuu marzenie, tyle miejsca a nie w mieszkaniu Rewelacja Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 26 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Trochę nowości : Dwa nowe sygnowane 26/26 na razie bez dziurek bo nie wiadomo jaka klamra. 24 Zielony struś także czeka na klamry I cieniutki kaiman do Longinesa Pasek do Cartiera Santos 100 xl z zawijanymi brzegami. Oraz cielak z zielonym szyciem do mojego Laco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 26 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 W ofercie nowe skóry z kajmana. Niebieski (z tego był pasek do Cartiera) oraz bursztynowy (jasny brąz) w półmacie i szary w wyprawie nubukowej. Skóry idealnie nadają się do pasków do zegarków. Chętnych zapraszam. Mateusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 15 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Ostatnie paski. Ręcznie barwiony kaiman : 26/ 26 ammo do Fiddy'ego I drapieżny grubas do klamry Ciecha. Do paseczków dołączył portfel, taki mały kolorowy secik. Rally z szarego nubukowego kajmana I ta sama skóra do Breitlinga I jasny struś do Maurice 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 15 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Ostatnio niebieski i granatowy w modzie. Jaszczurek i do Cartiera Kaiman do Longinesa I kajman w brązie Na koniec zdjęcia od klienta do którego trafił pasek z Horweena. Klasyczny budzik tylko w wydaniu na rękę. Zegarek to Gerard Perregaux Cieniutki paseczek do nietypowego zegarka (fotki będą jak właściciel zamontuje) Pasek ma 25/20 i 22/20 mm szerokości Mateusz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi