pol606 Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Zwracam się do Was z następującą sprawą. Poszukuję osoby, która posiada konto paypal i umiejętność obsługi niemieckiego ebay. Ponieważ nigdy nie używałem żadnej z tych rzeczy, chciałem prosić o dokonanie, w moim imieniu, zakupu na jednej z aukcji. Będę bardzo wdzięczy za pomoc. Pozdrawiam Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc24 Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 A masz wogóle konto na eBay, czy chcesz by ktoś kupił ze swojego ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelradzio Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 jeżeli masz konto w angielskim/amerykańskim czy polskim ebay, to wystarczy wpisać nr aukcji z ebay.de i wyświetli Ci się ona w odpowiednim języku angielskim lub polskim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Paweł, podeslij mi wszystko na pw to Ci kupię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol606 Posted July 15, 2013 Author Report Share Posted July 15, 2013 Dziękuje wszystkim za okazaną pomoc. Sprawa jest w trakcie realizacji, pozdrawiam serdecznie!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts