pol606 Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 Zwracam się do Was z następującą sprawą. Poszukuję osoby, która posiada konto paypal i umiejętność obsługi niemieckiego ebay. Ponieważ nigdy nie używałem żadnej z tych rzeczy, chciałem prosić o dokonanie, w moim imieniu, zakupu na jednej z aukcji. Będę bardzo wdzięczy za pomoc. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 A masz wogóle konto na eBay, czy chcesz by ktoś kupił ze swojego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelradzio Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 jeżeli masz konto w angielskim/amerykańskim czy polskim ebay, to wystarczy wpisać nr aukcji z ebay.de i wyświetli Ci się ona w odpowiednim języku angielskim lub polskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 Paweł, podeslij mi wszystko na pw to Ci kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 15 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Dziękuje wszystkim za okazaną pomoc. Sprawa jest w trakcie realizacji, pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi