Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@styleman

Skojarzenia z Jokerem bardzo mocne i kurcze, pozytywne! Jesli kiedykolwiek ktos spyta czy moze polaczyc cos z czyms, bo nie wie czy wypada, bede linkowal do tej stylizacji jako przyklad gdzie nalezy miec "wypadanie" i opinie innych :)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

5. Zgłaszając się do Konkursu, Uczestnik oświadcza i potwierdza, że zgłoszona przez niego stylizacja konkursowa jest jego autorstwa oraz, że przysługują mu autorskie prawa majątkowe i osobiste do zdjęć i ew. tekstu, w tym prawo do wysyłania ich na Konkurs.

Jeżeli kolega jest autorem stylizacji do Hannibala, występuje z imienia i nazwiska w produkcji jako stylista i nie podpisał zrzeknięcia się praw własności na rzecz NBC to oczywiście wystosuje odpowiednie przeprosiny 

Opublikowano

Jesteśmy na półmetku naszej zabawy, a już za tydzień przechodzimy do głosowania forumowiczów i obrad jury, Przypominam, że każdy z Was może zaproponować dwie stylizacje (każda w oddzielnym poście) składające się z 3 zdjęć. :)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

No wszyscy tak chwalą kolegę Stylemana, że chyba muszę łyżkę dziegciu wrzucić do tej beczki miodu. icon_twisted.gif  Zestaw, owszem bardzo ładny ale 99% robi garnitur o bardzo ładnym, wyrazistym wzorze. Natomiast tytuł konkursu to "Łączymy wzory!" a tego tutaj nie widać za bardzo. Poza tym na zdjęciu nr 2 jakaś mucha usiadła na krawacie. ;)

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

No wszyscy tak chwalą kolegę Stylemana, że chyba muszę łyżkę dziegciu wrzucić do tej beczki miodu. icon_twisted.gif  Zestaw, owszem bardzo ładny ale 99% robi garnitur o bardzo ładnym, wyrazistym wzorze. Natomiast tytuł konkursu to "Łączymy wzory!" a tego tutaj nie widać za bardzo. Poza tym na zdjęciu nr 2 jakaś mucha usiadła na krawacie. ;)

Łyżka dziegciu zawsze zaostrza smak ,muchy nie widzę jak również nie widziałem na krawacie,może patrzymy na dwa rożne zdjęcia lub usiadła na ekranie komputera na chwile. Jeżeli w moim zestawie brakuje wzorów ,zostaje mi tylko mozliwosc zaprezentowania się w patchworku,z dodatkiem bokserek w myszkę Miki.. ;)  

Opublikowano

Jak się wszyscy zgadzają to jest nuda :D Być może moje stwierdzenie o za małej liczbie wzorów świadczy o tym, że są one tak wspaniale dobrane ;) I nie, nie czekam na Twoje zdjęcie w bokserkach z myszką Miki :D

PS. Chciałem muchę przegonić ale nie odlatuje cholera ;)

post-244-0-02321500-1366708837_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Styleman - wygrałeś i nie ma co dalej dyskutować :D

W sumie to do Styleman'a: Wszedłem tutaj przejrzeć zdjęcia innych i zastanowić się, jaki zestaw zdołam stworzyć, ale widzę, że to będzie tylko i wyłącznie 'występ' pro forma, bo skasowałeś nas wszystkich  :P

Wysoki poziom, Panowie! Tak trzymać!

--

Edit: Mówiłem o pierwszym wpisie, drugi już tak bardzo mi się nie podoba. 

Opublikowano

Ale to nie konkurs "jeden mercedes do zgarnięcia", tylko zabawa na forum, nadająca jakiś nowy cel i sens prezentacji swoich zestawów. Chodzi o ducha ścigania się i samodoskonalenia "for fun", a nie prześcignięcia wszystkich dla medalu :) Więc zachęcam do zamieszczenia zdjęć, nawet jeżeli ktoś nie czuje się na siłach, bo jednak chodzi o udział w kształcącej mikro-konkurencji 

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Ale to nie konkurs "jeden mercedes do zgarnięcia", tylko zabawa na forum, nadająca jakiś nowy cel i sens prezentacji swoich zestawów. Chodzi o ducha ścigania się i samodoskonalenia "for fun", a nie prześcignięcia wszystkich dla medalu :) Więc zachęcam do zamieszczenia zdjęć, nawet jeżeli ktoś nie czuje się na siłach, bo jednak chodzi o udział w kształcącej mikro-konkurencji 

Dodałbym, że konkurs w swoim kształcie jest świetną i zabawną okazją wyjścia poza zwyczajowe schematy przypisywane klasycznej męskiej elegancji. Ponadto lustro kłamie i warto jest wykonać kilka fotek, aby spojrzeć na siebie z dystansu i zweryfikować wstępne założenia tworzonego zestawu.

• Oceniam pozytywnie 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.