damiance Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Podczas pobytu w Bolonii trafiłem na pracownię krawiecką Pana Diego Cuzzocrea. W ścisłym centrum starego miasta, pod adresem Via Augusto Righi 12, znajduje się zakład najprawdopodobniej wart zainteresowania. Najprawdopodobniej, tak sadzę (po manekinach w witrynie), ale nie było mi dane dowiedzieć się nic więcej - przyszedłem tam wczesnym popołudniem, kiedy firma była nieczynna. Może ktoś z Was ma jakieś bliższe informacje? Jeżeli już znajdziecie Via Augusto Righi to warto podejść kilkadziesiąt metrów do Via Piella aby zobaczyć w środku miasta kanał rzeki Reno. Cytuj
Hargin Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 istnieje ryzyko, że na przełomie miesiąca będę w Bolonii - spróbuję się rozejrzeć, może będzie otwarte (choć mam nieodparte wrażenie, bywając w północnych Włoszech parę razy w roku, że godziny otwarcia rzemieślników rządzą się swoimi własnymi, niezbadanymi regułami) Cytuj
B.B. Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Reguła jest chyba już dawno zbadana "jak mi się chce, to otworzę" Cytuj
damiance Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 jak pamiętam od 12.30 do 15.30 jest przerwa "obiadowa" Cytuj
Hargin Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jednak po porannej kawie do 12.30 nie opłaca się już otwierać, skoro za chwilę trzeba zamknąć i realnie zaczynają od 15.30. Cytuj
Otto Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Czy ja dobrze widzę? Kamizelka frakowa w kolorze ecru? Cytuj
B.B. Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nie oceniałbym koloru przez szybę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi