damiance Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Podczas pobytu w Bolonii trafiłem na pracownię krawiecką Pana Diego Cuzzocrea. W ścisłym centrum starego miasta, pod adresem Via Augusto Righi 12, znajduje się zakład najprawdopodobniej wart zainteresowania. Najprawdopodobniej, tak sadzę (po manekinach w witrynie), ale nie było mi dane dowiedzieć się nic więcej - przyszedłem tam wczesnym popołudniem, kiedy firma była nieczynna. Może ktoś z Was ma jakieś bliższe informacje? Jeżeli już znajdziecie Via Augusto Righi to warto podejść kilkadziesiąt metrów do Via Piella aby zobaczyć w środku miasta kanał rzeki Reno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 istnieje ryzyko, że na przełomie miesiąca będę w Bolonii - spróbuję się rozejrzeć, może będzie otwarte (choć mam nieodparte wrażenie, bywając w północnych Włoszech parę razy w roku, że godziny otwarcia rzemieślników rządzą się swoimi własnymi, niezbadanymi regułami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Reguła jest chyba już dawno zbadana "jak mi się chce, to otworzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 jak pamiętam od 12.30 do 15.30 jest przerwa "obiadowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Jednak po porannej kawie do 12.30 nie opłaca się już otwierać, skoro za chwilę trzeba zamknąć i realnie zaczynają od 15.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Czy ja dobrze widzę? Kamizelka frakowa w kolorze ecru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Nie oceniałbym koloru przez szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi