damiance Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 witajcie, Skontaktował się ze mną Alex, użytkownik Style Forum, w sprawie pomocy w tłumaczeniu podczas przymiarki w Gest Modzie i u Tadeusza Januszkiewicza. Alex przylatuje do Warszawy w środę 3 kwietnia z Bułgarii. Około 10.00 ma spotkanie w Gest Modzie, potem TJ. Łącznie max 2 godziny. Alex nie mówi po polsku, a nasi rzemieślnicy nie mówią po angielsku ... Jest to 2 wizyta Alexa w Warszawie, za pierwszym razem wsparta pomocą lingwistyczną Wojtka lub Romana (nie pamiętam). Akurat tego dnia ani w/w koledzy ani ja nie możemy asystować (mnie nie ma tego dnia w kraju, więc nawet pomocy "na telefon" nie mogę zaproponować). Najpilniejszą kwestą jest przymiarka w Gest Modzie, stąd pomoc nawet w niepełnym zakresie czasowym będzie nieoceniona ... Czy znajdzie się osoba z Forum gotowa pomóc? [jeżeli planujecie wakacje w Bułgarii to temat jest wart przemyślenia ] dziękuję i pozdrawiam, Damian Cytuj
roland Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 ooo, niezła ekipa się szykuje, do tłumaczenia oczywiście. Cytuj
Jan Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zróbcie proszę chociaż po jednym zdjęciu w każdym z zakładów i powiedzcie Alexowi, że zdjęcie będzie na FB (oczywiście może być bez twarzy) Fajnie byłoby o tym spotkaniu napisać 2 zdania, wrzucić zdjęcie na FB i za jakiś czas link do zrealizowanego zamówienia, które pewnie Alex umieści na SF. Cytuj
Bartek Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Panowie, czy ktoś mógłby pomóc Alexowi w najbliższą środę? Przed południem będzie odbierał spodnie, marynarkę, płaszcz (Gest Moda) i buty (TJ) i potrzebuje polsko-angielskiego tłumacza. Alex będzie zakwaterowany w hotelu Logos na Powiślu, więc wszystko odbędzie się w bliskiej okolicy. Pomożecie? Cytuj
eye_lip Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Mogę pomóc, daj mu kontakt. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi