mosze Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Nie chcę się czepiać, ale przed ponownymi pomiarami należało spodnie wyprasować, np. nogawka jest nieco zmiętolona po praniu. Cytuj
Manul Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Nigdy nie prasuję dżinsów . One same się prasują podczas użytkowania . 😉👍 Taki już jestem . Mało tego . Kiedyś dawno temu, sam się strzygłem i to nie patrząc w lustro . Nie zależało mi na opini innych ludzi . 🤠 Cytuj
mosze Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Chodziło mi o dokładność pomiarów. Cytuj
void Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu W pasie z 92cm na 82cm, szalona różnica, zniknęło 11% Jak zgadłeś który rozmiar zamówić? Cytuj
Manul Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Wyszedłem na spacer i cyknąłem kilka fotek . Na długość te spodnie zrobiły się w sam raz . Nie muszę ich podwijać by pokazać białą tasiemkę , czego nie znoszę robić . Po praniu pojawił się meszek i sporo nepów . Są także takie fajne zagięcia i nierównosci . Poza tym moje zdjęcia telefonem przekłamują kolory bo spodnie są ciemniejsze . No , ale już jakieś rozeznanie macie odnoście RAW denim z tej chińskiej fajnej marki . Cytuj
Manul Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu 4 minuty temu, void napisał(a): W pasie z 92cm na 82cm, szalona różnica, zniknęło 11% Jak zgadłeś który rozmiar zamówić? Wszystko jest ok. Po rozchodzeniu jest tylko ciut ciaśniej niż przed praniem . Jestem zadowolony . Oczywiście są to tylko moje indywidualne odczucia i opinie . Cytuj
Velahrn Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu 22 minuty temu, Manul napisał(a): Wszystko jest ok. Po rozchodzeniu jest tylko ciut ciaśniej niż przed praniem . Jestem zadowolony . Oczywiście są to tylko moje indywidualne odczucia i opinie . Jednak obiektywnie naprawdę sporo się skurczyły. 92 cm to rozmiar 36, 82 cm to rozmiar 32. W moich - a mam dwie pary raw od Red Tornado - wykurcz był mniejszy, około 1 rozmiar, czyli ~4 cm (i taki wykurcz miałem w głowie, oglądając tabele rozmiarów). 1 Cytuj
void Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu 25 minut temu, Manul napisał(a): Po rozchodzeniu jest tylko ciut ciaśniej niż przed praniem . Jestem zadowolony Mając 90cm w pasie, naciągasz spodnie które mają 82cm, tak by się w nie wbić, a one z czasem powracają do starych wymiarów? Moje zaskoczenie nie odnosi się do Red Tornado, ale do całego świata raw denim. Cytuj
Manul Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu O tu widać dobrze o czym pisałem post wcześniej . Zrobiła się taka fajna faktura tych spodni . Cytuj
Manul Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu To moje najfajniejsze spodnie od długich długich lat . Oczywiście już nie pamiętam jak wyglądały i leżały na mnie jeansy w latach 70/80. Bo tu pamięć zawodzi a zostaje tylko sentyment . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi