Manul Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Podoba mi się ta kurtka . A jeszcze bardziej piękna jest jej cena. Za niedzielny obiad w knajpie dla rodziny ( no , oczywiście zależy gdzie kto się stołuje ), dostajemy super dżins . Przed chwilą zmierzyłem sam siebie i mieszczę się w tym ich azjatyckim XL. Trochę to dziwne , bo zawsze brałem z Ali azjatyckie 3 xl . Jeżeli tabele pomiarów są ok , to wychodzi to , że są to rozmiary europejskie . Chyba się skuszę . 😁Ostatni raz kurtkę dżinsową zakupiłem w 87 roku w Pewexie, w mieście Łodzi . Firma nazywała się Montana i kosztowała 22 dolary. Za 25 dolarów była kurtka Lee, ale ta Montana miała rękawy na suwaki i odpinając je , robiła się kamizelka . To było więcej niż moja miesięczna wypłata . W tymże samym roku pojechałem na koncerty do Jarocina i dumnie paradowałem w tej katanie ; jak to się mówiło . W latach 90 nie kupowałem już kurtek dżinsowych , bo stać mnie było na skórzane , głównie w typie Cafe racer. A to już był wyższy poziom szpanu i ceny . 👍😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
void Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Też celuję w XL. No to się przekonamy i najwyżej po praniu na zbyciu będą dwie sztuki w rozmiarze L. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s A ile masz w klatce obwodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
void Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 108cm, tshirt noszę 115cm, a kurtki to 120cm*. Nawet nie wiem czy odpowiedź powinna być 108 czy 120. Nie dopnę na sobie Cartharta, który ma 116cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano %s o %s Autor Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 6 godzin temu, void napisał: Nie znałem tego określenia - musiałem wrzucić w google https://www.heddels.com/2018/01/one-wash-denim-still-raw/ Potrzebuję 120cm w klatce, więc wezmę 123cm, może po praniu w 30℃ nadal się w nią zmieszczę. Jak to odróżniasz? Nie widzę tych informacji w opisie. Nie odróżniam "na wygląd". Ale przeczytałem opis. Swoją drogą, zapytałbym Chińczyka, ile się ta kurtka skurczy. W moim przypadku ich odpowiedzi zawze pokrywały się z rzeczywistością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s U sprzedawcy Annual Ring Store ta kurtka kosztuje 341 zł . ps dlaczego do tego forum nie mogę dodawać linków z Ali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano %s o %s Autor Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Godzinę temu, Manul napisał: U sprzedawcy Annual Ring Store ta kurtka kosztuje 341 zł . ps dlaczego do tego forum nie mogę dodawać linków z Ali ? Można. Być może link był za długi? https://pl.aliexpress.com/item/1005007954337673.html?gatewayAdapt=glo2pol - to ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Nie był za długi . Generalnie nie mogę wkleić żadnego linku skopiowanego z paska adresu . Natomiast jeśli jest opcja „ Kopiuj Łącze „ to wtedy forum przyjmuje wklejenie . Nadmieniam , że nie korzystam z aplikacji Ali . Tylko z ich strony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Dziś z rana dokonałem zakupu tej kurtki , ale w rozmiarze xxl . Cena 341 zł to cena modowego podkoszulka , a i to tak z tych tańszych . 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
void Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Jestem ciekawy jak Twoje pomiary pokryją się z tymi od sprzedawcy, i czy kurtka po praniu w 30C się kurczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Mam w piersiach 118 , w talii 95 i zmierzyłem kurtkę skórzaną , która jest ok i wyszło mi xxl . Dżinsowa katana nie może u mnie być luźna . Musi być na styk , tak jak widziałem u ludzi w latach 70 . A jak się skurczy to zrobię w niej serię pompek i się rozejdzie 😁👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano %s o %s Autor Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 7 godzin temu, Manul napisał: Mam w piersiach 118 , w talii 95 i zmierzyłem kurtkę skórzaną , która jest ok i wyszło mi xxl . Dżinsowa katana nie może u mnie być luźna . Musi być na styk , tak jak widziałem u ludzi w latach 70 . A jak się skurczy to zrobię w niej serię pompek i się rozejdzie 😁👍 I to jest prawidłowy duch! Ja bym włączył 30 C, niskie obroty, bez suszenia w suszarce. Powinna się skurczyć IMO 2-3 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi