Velahrn Napisano 28 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2023 2 godziny temu, lubo69 napisał: Myślę, że będę wyrazicielem ogólnej opinii, jeśli poproszę o zdjęcie w CMDCNS: raki, cavalry twill i balmacaan od Błońskiego😉 Ok, postaram się :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 29 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2023 Też mam wrażenie, że Dinite jest twardszy od takiej samej podeszwy, jaką robią w np. Meerminach. To ciekawe, ale wydaje mi się, że nawet sam Dainite bywa różny w zależności od marki butów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 29 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2023 Zapisując się na forum, chłonąłem wiedze o butach i miałem przekonanie, że każda anielska marka "na pewno będzie jakościowo lata świetlne przed innymi butami". Kupiłem wtedy chyba najdroższe moje buty, przekraczały ceną buty od Kielmana. No pomyślałem zima nasza- a tam zamontowali twardą jak skała dainte, na asfalcie nawet ok, ale nawet drobny śnieg powoduje uślizgi. Może w Anglii nie ma takich zim; mimo iż buty naprawdę ładne to na warunki zimowe średnie. Dlatego czasem piszę informację ostrzegającą o dainite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 30 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2023 Twardość tych podeszew wzmaga jeszcze niska temperatura. Całkiem nieźle sprawdza się podeszwa typu city (ta z drobnymi poprzecznymi lamelkami). Na pewno dużo lepiej od studdet sole. Raki to dobre rozwiazanie (raczki raczej - https://coccine-shop.eu/pl/strona-glowna/944-raki-ze-stali-manganowejzel-krzemionkowy-5900949523781.html?gclid=Cj0KCQiA35urBhDCARIsAOU7QwnWEqEmV_hotFvi0PC3bBe7rAY0ZQC7aXXbcsKFu8v2VWuMwFqyPpcaAjGpEALw_wcB, bo przecież nie raki - https://8a.pl/raki-automatyczne-grivel-air-tech-cramp-o-matic-evo?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA35urBhDCARIsAOU7QwmEFGsugx1Lqt8UuTLYaLs7ua8nouigkTpLR_Hv7vVBa98HzPqAhw0aAtsnEALw_wcB - tylko są kłopotliwe, bo trzeba je zdejmować jak się gdzieś wchodzi żeby nie stukać przy każdym kroku jak Terminator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GnejPompej Napisano 28 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2024 Poleciłby ktoś marki, mające w ofercie buty w większych rozmiarach, tj. 48-49 (na długość wkładki 31 cm)? Najlepiej jakby były to buty w stylu Cape Toe, coś w stylu Thursday, tylko że dostępne w UE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 28 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2024 Godzinę temu, GnejPompej napisał: Poleciłby ktoś marki, mające w ofercie buty w większych rozmiarach, tj. 48-49 (na długość wkładki 31 cm)? Najlepiej jakby były to buty w stylu Cape Toe, coś w stylu Thursday, tylko że dostępne w UE. W Meka są buty w rozmiarach do 50. Niestety aktualne nie ma trzewików z cap toe, ale może zainteresują Cie sztyblety lub chukka. Ewentualnie spróbuj do nich napisać, czy jest możliwość zamówienie konkretnego obuwia w danym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi